Fókuszban „A jövő otthona”

2018-04-06 08:37:34 | Módosítva: 2018-04-25 07:51:48

A CONSTRUMA csokor pavilonjai ismét teltházasak lesznek; ez jó hír az építkezőknek, felújítást, lakás átalakítást tervezőknek, hiszen látogatóként igen széles kínálattal, számos újdonsággal találkozhatnak majd 2018. április 11-15. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.


Az építőipari tematikák mellett ezúttal is külön pavilonban kap helyet a megújuló energia és az épületgépészet (RENEO). Az otthonteremtési csokor a lakberendezés és design (OTTHONDesign), valamint a kerttervezés, kertépítés (CONSTRUMA KERT) témakörökkel nyújt teljes kínálatot a látogatók számára.

Az első három nap ezúttal is elsősorban a szakembereknek szól. Hétvégére viszont a nagyközönségé a főszerep: gyakorlati bemutatók, ingyenes tanácsadások, a legújabb trendeket bemutató standok, akciók, finanszírozási megoldások széles tárházát találják a CONSTRUMA Otthonteremtési csokron.

2018-ban „A jövő otthona” van a középpontban, képletesen és ténylegesen is. A kiállítók termékei, szolgáltatásai is számos speciális újdonságot tartalmaznak majd. A lakberendezési és design tematikát felölelő OTTHONDesign egyik pavilonjában viszont – a tavalyi nagy siker után idén is – ténylegesen felépül A JÖVŐ OTTHONA. 150 négyzetméternyi „kiterített” lakásban a smart home legélhetőbb, a mindennapok kényelmét elősegítő megoldásait mutatja majd be.Mindezt a Lakberendezők Országos Szövetsége által tervezett skandináv stílusú enteriőrökben elhelyezve.


Lesz tájékoztatási sziget, ahol építkezéssel kapcsolatos hasznos információkat gyűjthetnek, gyakorlati bemutatók, hazai design bútorok, Download Design pop up store, ahol megvásárolható design gyermekbútorokkal találkozhatnak. X. Magyar Kertépítő verseny és show az Agrármarketing Centrum (AMC) támogatásával.

Idén a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum (BKSZC) 11 iskolájának több mint 200 szakmáját telepíti ki a kiállításra, ahol 3 napon át egy 2600 négyzetméteres sátorban gyakorlatban mutatják be a szakmákat a pályaválasztás előtt álló fiataloknak. Lesz szakmabörze, workshop, bemutatók, játékos programok és április 13-án „Szakmák Éjszakája is”!

Az építkezéshez szükséges alapanyagok, a lakásbelső kialakításához felvonultatott magas színvonalú termékek mellett a megújuló energia hasznosításának megoldásai, a kerttervezés, kertépítés eszközei, a kertet széppé varázsoló dísznövények is megjelennek a kiállításon sok programmal és újdonsággal együtt. Minden generáció talál itt magának hasznos és értékes kínálatot! A részletekért érdemes a kiállítások honlapját felkeresni.

Bővebb információ: www.construma.hu; www.otthon-design.hu

CONSTRUMA csokor nyitva tartás:
2018. április 11-15., naponta 9-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Redőny motorral

Elsőre úri huncutságnak tűnik, hogy a redőnyöket motorizáljuk éstávvezérelhetővé tegyük. Valóban nem egy nagy fizikai attrakció az ablakhoz menni, és kézzel felhúzni, leengedni redőnyünket....


Kapcsolat a jó közérzethez

A szobahőmérséklet szabályzás, padlófűtési rendszerek vezérlése területén az Uponor a Smatrix Pulse rendszerét ajánlja, amely elérhető vezetékes és vezeték nélküli kivitelben is.Ez a rendszer...