Tökéletes harmónia otthonunkban

2018-04-10 09:53:11 | Módosítva: 2018-04-10 11:32:47

Egy Marley ajtón megtalálhatunk minden zenei hangot, új lendületes stílust. Az ajtók harmonikus elemei a modern berendezésnek, ráadásul még helyet is spórolnak a lakó egyedi terveinek.


A Marley harmonika ajtók elegáns módon növelik meg a teret, és fantasztikus elrendezési lehetőségeket kínálnak, amit a hagyományos ajtószárny nyitása nem tesz lehetővé. A Marley harmonika ajtókat használhatjuk a nappalitól az irodán át a fürdőszobáig mindenütt. Növelhetjük a lakás vagy a munkahely kihasználtságát a harmonika ajtók által nyújtott jobb térkihasználással, és egyedi módon oszthatjuk fel a szobáinkat. Teljesen egyedülálló formákat, színeket és méreteket választhatunk.

A Marley több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a harmonikaajtók tervezésében és gyártásában. Ami minden Marley harmonikaajtóban közös, az a vonzó megjelenés és a tartós mechanika tökéletes harmóniája. Ragyogó színekben kaphatók, széles választék biztosítja a tökéletes illeszkedést minden igényhez. A felhasznált anyagok kiváló minőségűek és tartósak.

Nincs padlócsúszka, csak diszkréten beépített felső csúszósín. Kiváló minőségű ütésálló műanyag és festési eljárás biztosítja a felületek könnyű tisztíthatóságát. Vonzó és megfizethető. A könnyen követhető szerelési utasítások megkönnyítik a barkácsolók dolgát, a saját kezű szerelést.

A hagyományos ajtók nyitása értékes teret vesz el helyiségéből. Egy harmonikaajtóval ez maximálisan kihasználható - szakszerű beépítés és beltéri felhasználás esetén.

A Marley harmonikaajtóira 10 év garanciát vállal. Érdemes az eredetit, a legjobb minőséget választani. 
Bővebb információ itt

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Frisslevegős hőcserélő

Aki szigetel, nem feledkezhet meg a szellőztetésről sem. Az új Marley frisslevegős hőcserélő gondoskodik az ellenőrzött szellőztetésről, és még a fűtési energia megtakarításában is segít, mivel...


Zsalugáterek és spaletták

A redőnyök árnyékoló és egyben hőszigetelőként is funkcionálnak. Régebben e feladatokat zsalugáterekkel ésspalettákkal oldották meg elődeink. Az ablak elé szerelt keretes szerkezetek azonban...