Új Design klímák a Fisher klímától

2018-04-19 19:33:46 | Módosítva: 2018-04-19 19:37:35

Ha önnek nagyon fontos a dizájn, a maximálisan kezelt levegő, és a kimagasló energiahatékonyság kényelmi funkciókkal kiegészítve, akkor az Ön számára tökéletes választás a Fisher Art modell!


Elegáns megjelenés, „V” alakú, karcsú formavilág, keret nélküli tükrös előlap jellemzi a Fisher Art klímaberendezéseit, amelyek Antracit szürke és „iPhone arany” színben érhetők el 2,5 kW, 3,5 kW, 5 kW és 7 kW-os teljesítmény nagyságban. Ezen felül multi rendszerben is használható, így egy multi split rendszer kiépítésnél a megszokott hagyományos megjelenésű beltéri egységek helyett a frekventáltabb helyiségekben – ahol jobban számít a megjelenés a műszaki tulajdonságok mellett – ezek az Art beltéri egységek is használhatók. a Fisher klímáknál már megszokott gazdag felszereltséggel rendelkeznek.

Extra funkciók a tiszta, egészséges levegőért:

– „Plasma” szűrő, mely hatékonyan távolítja el a levegőből a parányi porrészecskéket, a cigaretta füstöt, baktériumokat és polleneket.

– „Hideg katalitikus” szagtalanító szűrő nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket stb.).

– Az öntisztító funkció megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben.

– Növelt hatékonyságú porszűrő.

Extra funkciók a gazdaságosságért:

– A készülékek A++ hűtési-, és A+ fűtési energiaosztályúak. A készülékekre kedvezményes áramtarifa (H és Geo tarifa) igényelhető, így a fűtési időszakban közel 40%-os energiamegtakarítás érhető el.

– Gazdaságos éjszakai üzemmódjának köszönhetően a berendezés igazodik az éjszakai időszakra jellemző kisebb hűtési/fűtési igényhez, így jelentős energiamegtakarítás érhető el.

– A berendezés „standby”, vagyis készenléti állapotban, mindössze 1 W-ot fogyaszt.

Extra funkciók a kényelemért:

– „Follow Me” funkció, vagyis kihelyezett hőérzékelés, mely funkciónál a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja átvenni a szobahőmérséklet érzékelést, így amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, pl. ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni a felhasználó igényeihez.

– Négyirányú automatikus légterelés (le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért.

– 8 °C-os temperálási funkció a fagyvédelem elkerülése érdekében (különösen nyaralóknál, ritkán használt lakásoknál hasznos).

– Automatikus éjszakai komfort üzemmód, ahol egy intelligens fényérzékelő rendszer segítségével éjszaka automatikusan elsötétül a kijelző, és a készülék csökkentett zajszinten dolgozik tovább.

– Melegindítás funkció segítségével fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.

– Párátlanító funkció használatával meg lehet akadályozni, hogy a vízpára lecsapódjon ősszel az ablakon egy teregetés után.

– Wifi előkészítés, egy egyszerűen telepíthető kiegészítő segítségével akár a világ bármely pontjáról vezérelheti klímáját bármilyen iPhone vagy Android készülékről, így mire hazaér, a kívánt hőmérséklet fogadja otthon.


Részletes leírást és pontos műszaki paramétereket a www.fisherklima.hu/art-sorozat weboldalon tekinthet meg.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Autóklíma tisztítása

Ami tíz évvel ezelőtt még luxusnak számított, maelengedhetetlen tartozéka az alsó középkategóriás gépkocsiknak is. Az egyre forróbb nyarak beköszöntével mind többen ismerik meg a...


Klíma őszi karbantartása

Az idén is meleg volt a nyár és az otthoni klímakészülékek szinte folyamatosan tették a dolgukat. Ám hogy működésük később is zavartalan legyen, az őszi napokban érdemes elvégezni a...