Új Design klímák a Fisher klímától

2018-04-19 19:33:46 | Módosítva: 2018-04-19 19:37:35

Ha önnek nagyon fontos a dizájn, a maximálisan kezelt levegő, és a kimagasló energiahatékonyság kényelmi funkciókkal kiegészítve, akkor az Ön számára tökéletes választás a Fisher Art modell!


Elegáns megjelenés, „V” alakú, karcsú formavilág, keret nélküli tükrös előlap jellemzi a Fisher Art klímaberendezéseit, amelyek Antracit szürke és „iPhone arany” színben érhetők el 2,5 kW, 3,5 kW, 5 kW és 7 kW-os teljesítmény nagyságban. Ezen felül multi rendszerben is használható, így egy multi split rendszer kiépítésnél a megszokott hagyományos megjelenésű beltéri egységek helyett a frekventáltabb helyiségekben – ahol jobban számít a megjelenés a műszaki tulajdonságok mellett – ezek az Art beltéri egységek is használhatók. a Fisher klímáknál már megszokott gazdag felszereltséggel rendelkeznek.

Extra funkciók a tiszta, egészséges levegőért:

– „Plasma” szűrő, mely hatékonyan távolítja el a levegőből a parányi porrészecskéket, a cigaretta füstöt, baktériumokat és polleneket.

– „Hideg katalitikus” szagtalanító szűrő nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket stb.).

– Az öntisztító funkció megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben.

– Növelt hatékonyságú porszűrő.

Extra funkciók a gazdaságosságért:

– A készülékek A++ hűtési-, és A+ fűtési energiaosztályúak. A készülékekre kedvezményes áramtarifa (H és Geo tarifa) igényelhető, így a fűtési időszakban közel 40%-os energiamegtakarítás érhető el.

– Gazdaságos éjszakai üzemmódjának köszönhetően a berendezés igazodik az éjszakai időszakra jellemző kisebb hűtési/fűtési igényhez, így jelentős energiamegtakarítás érhető el.

– A berendezés „standby”, vagyis készenléti állapotban, mindössze 1 W-ot fogyaszt.

Extra funkciók a kényelemért:

– „Follow Me” funkció, vagyis kihelyezett hőérzékelés, mely funkciónál a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja átvenni a szobahőmérséklet érzékelést, így amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, pl. ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni a felhasználó igényeihez.

– Négyirányú automatikus légterelés (le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért.

– 8 °C-os temperálási funkció a fagyvédelem elkerülése érdekében (különösen nyaralóknál, ritkán használt lakásoknál hasznos).

– Automatikus éjszakai komfort üzemmód, ahol egy intelligens fényérzékelő rendszer segítségével éjszaka automatikusan elsötétül a kijelző, és a készülék csökkentett zajszinten dolgozik tovább.

– Melegindítás funkció segítségével fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.

– Párátlanító funkció használatával meg lehet akadályozni, hogy a vízpára lecsapódjon ősszel az ablakon egy teregetés után.

– Wifi előkészítés, egy egyszerűen telepíthető kiegészítő segítségével akár a világ bármely pontjáról vezérelheti klímáját bármilyen iPhone vagy Android készülékről, így mire hazaér, a kívánt hőmérséklet fogadja otthon.


Részletes leírást és pontos műszaki paramétereket a www.fisherklima.hu/art-sorozat weboldalon tekinthet meg.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Energiatakarékos otthon, munkahely

Ahhoz, hogy meghatározhassuk mekkora megtakarítást érhetünk el háztartási készülékeink, berendezéseink korszerűsítésével, fontos tisztában lennünk azzal, hogy mekkora egy-egy adott berendezés...


Gázzal vagy árammal?

Korábban a kérdésre elég egyértelmű volt a válasz, hiszen a villanyáram fűtőértékre vetített egységára négyszer nagyobb a gázénak. Aztán jött az energiaár-robbanás és a háború, és ismereteinket...