Térkövekkel a tökéletes kerti burkolatért

2018-05-03 09:12:03 | Módosítva: 2018-05-03 09:13:15

Április elején már tökéletes az időjárás ahhoz, hogy nekifogjunk kertünk átalakításához, hogy aztán gyönyörű környezetben tölthessük a tavaszi-nyári és kora őszi napokat. A dús virágokon túl azonban egy megfelelő pihenőhely kialakítása is szükséges, ahová a kényelmes nyugágyakat, hintaágyakat tehetjük, s melynek közelébe grillezőt és kis étkezőrészt is kialakíthatunk. Ahhoz, hogy minden megvalósuljon, kiváló minőségű térkőből készült alapra van szükségünk.

Ezüst-antracit, karamell, melange és terra-antracit

A Somló Trió egyszerű alapgeometriai formájú kialakításának köszönhetően sosem volt még ilyen egyszerű a térkő-lerakás. A többféle méretben és divatos színekben - így ezüst-antracit, karamell, melange és terra-antracit - elérhető kültéri burkolóanyagok igazán izgalmassá teszik az összhatást. Azon túl pedig, hogy hat centiméteres vastagságuknak köszönhetően kiváló alapanyagai az egyszerűbb kerti térburkolatoknak, használhatjuk gépkocsi-beállókon, árkádok és belső udvarok burkolásánál is. Ha hosszú távon is tartós eredményt szeretnénk kapni, mindenképpen érdemes szakértő kezekre bízni a térkövek lerakását, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen technikával kerülnek a darabok telepítésre. Az aljzat megfelelő kialakítása és a pontos szegélyelem-használat ugyanis szavatolja, hogy az időjárási viszontagságoknak kitett terasz burkolatát nem kell süllyedés, vagy más probléma miatt egy-két éven belül felszedni és újra lerakni. További információért látogasson el az újHÁZ Centrum Önhöz legközelebbi telephelyére vagy tájékozódjon a www.ujhazcentrum.hu weboldalon.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Térkövek lerakása

A térkő egyre több családi otthonban elterjedt építőelem, amely a legtöbb - építőanyagokra és burkolóelemekre szakosodott - üzletben nagy választékban megtalálható. Szakszerű lerakása esztétikai és...


Hőhídmentes erkélyek

Hőhidak olyan helyen fordulnak elő egy épületen, ahol magasabb hővezető képességű anyagok szakítják át az egyébként alacsony hővezető képességű külső épületelemet. Nevezhetjük ezeket az anyag által...