Térkövekkel a tökéletes kerti burkolatért

2018-05-03 09:12:03 | Módosítva: 2018-05-03 09:13:15

Április elején már tökéletes az időjárás ahhoz, hogy nekifogjunk kertünk átalakításához, hogy aztán gyönyörű környezetben tölthessük a tavaszi-nyári és kora őszi napokat. A dús virágokon túl azonban egy megfelelő pihenőhely kialakítása is szükséges, ahová a kényelmes nyugágyakat, hintaágyakat tehetjük, s melynek közelébe grillezőt és kis étkezőrészt is kialakíthatunk. Ahhoz, hogy minden megvalósuljon, kiváló minőségű térkőből készült alapra van szükségünk.

Ezüst-antracit, karamell, melange és terra-antracit

A Somló Trió egyszerű alapgeometriai formájú kialakításának köszönhetően sosem volt még ilyen egyszerű a térkő-lerakás. A többféle méretben és divatos színekben - így ezüst-antracit, karamell, melange és terra-antracit - elérhető kültéri burkolóanyagok igazán izgalmassá teszik az összhatást. Azon túl pedig, hogy hat centiméteres vastagságuknak köszönhetően kiváló alapanyagai az egyszerűbb kerti térburkolatoknak, használhatjuk gépkocsi-beállókon, árkádok és belső udvarok burkolásánál is. Ha hosszú távon is tartós eredményt szeretnénk kapni, mindenképpen érdemes szakértő kezekre bízni a térkövek lerakását, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen technikával kerülnek a darabok telepítésre. Az aljzat megfelelő kialakítása és a pontos szegélyelem-használat ugyanis szavatolja, hogy az időjárási viszontagságoknak kitett terasz burkolatát nem kell süllyedés, vagy más probléma miatt egy-két éven belül felszedni és újra lerakni. További információért látogasson el az újHÁZ Centrum Önhöz legközelebbi telephelyére vagy tájékozódjon a www.ujhazcentrum.hu weboldalon.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Új laminált padlót, gyorsan!

A laminált padlók előnyei közismertek, ezért is választják sokan különféle lakóterük burkolataként ezt a padlófajtát. Ma már a régebbi csaphornyos kivitelűeket felváltották az ún. klikk...


PVC padlók, saját kezűleg is lerakhatók

Még az különösebben nem igényes PVC burkolatokból is lehet minőségi és szép padló borításokat készíteni. A minta- és színválasztékuk meghökkentően változatos, és a lefektetésük sem igényel...