Smart City

2018-05-07 08:25:17 | Módosítva: 2018-05-07 08:28:34

Budapest és egyben Közép–Kelet–Európa legértékesebb és legfrekventáltabb területén tervez fejlesztést a Gránit Pólus. A nyugati városközpont, a következő évekre tervezett legnagyobb volumenű magán ingatlanfejlesztés a régióban. Az új városnegyedben irodák, kereskedelmi egységek, lakások és szállodák épülnek.


Új városnegyed a Nyugatinál

A Westend szomszédságában található 94 000 m2 telekre 320 000-450 000 négyzetméternyi új városnegyedet álmodtak meg. A fejlesztés egy modern, sokrétű, inspiráló városi környezetet teremt, amely az épített és zöld környezet, az urbanisztikai megoldások és szolgáltatások révén új életminőséget biztosít a felhasználók számára. A már a millennium generáció igényeit is figyelembe vevő, legkorszerűbb „smart city” koncepció alapján tervezett ingatlanfejlesztés hatalmas, közel 2 hektáros parkot is magában foglal, ahol a szolgáltatások, a vendéglátás és a szórakoztatás kiemelt szerepet kapnak.


Az új városnegyed nemcsak Budapest legvonzóbb és legértékesebb lakó- és munkakörnyezete lesz, hanem új turisztikai látványosságot és célpontot is jelent a fővárosnak. A városnegyed sokszínűségét az egyes épületeket tervező más és más építészeti irodák garantálják. A tervek szerint akár már 2018 utolsó negyedévében sor kerülhet az alapkőletételre.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fókuszban „A jövő otthona”

A CONSTRUMA csokor pavilonjai ismét teltházasak lesznek; ez jó hír az építkezőknek, felújítást, lakás átalakítást tervezőknek, hiszen látogatóként igen széles kínálattal, számos újdonsággal...


Hatástanulmány a Liget Budapest projektről

A tanulmány szerint a kulturális turizmus Európa turizmusának mintegy 40%-át teszi ki, s a Városliget egyik kiemelkedő új vonzereje lehet majd a nemzetközi kulturális célú utazásoknak is. A...