Robotfűnyírók

2018-07-26 19:05:44 | Módosítva: 2018-07-26 19:08:34

Sokan úgy érzik, hogy túl jól hangzik, amit eddig hallottak a robotfűnyírókról ahhoz, hogy igaz legyen. Kétségbe vonják, hogy valóban eredményesen dolgoznak-e. Nos, nézzük meg az előnyeiket, de a hátrányaikat sem hallgatjuk el.

Megérik a pénzüket


A robotfűnyíró előnyei:
– Nincs több fárasztó munka.
– Nem kell eltávolítani az útból a kerti akadályokat.
– Szebb, egészségesebb gyep.
– Csendesebb, mint a hagyományos fűnyíró.
– Automatikusan tölt.
– Jó lopásvédelemmel rendelkezik.
– Biztonságosan van kialakítva.

A nyírási időszak kezdetén ugyan még a hagyományos módon kell lenyírni a hosszúra nőtt füvet, de aztán elegendő elővenni a robotfűnyírót. Többé nem fárasztó a fűnyírás. Az ügyes robot automatikusan a kívánt hosszúságra fogja vágni a füvet. Ez a fű annyira rövid, hogy simán vissza lehet forgatni, és a föld tápanyagául szolgál majd.


Nem kell eltávolítani az útból a kerti akadályokat. Ne tartsunk a gyepen lévő apró dudoroktól, kis domboktól, hiszen a fűnyíró még a lejtőket is képes kezelni, és a szabálytalan alakú pázsittal is elboldogul. A fák, bokrok, virágok, és kerti bútorok sem jelentenek számára akadályt. Ha ilyet lát, simán megfordul, és végzi tovább a dolgát.

A rendszeresen nyírt fű egészségesebb és kevésbé valószínű, hogy foltosodik majd, vagy felütik benne a fejüket a gyomok. Szebb, egészségesebb lesz a gyep. A robotfűnyíróval naponta elvégeztethetjük a korábban annyira gyűlölt munkát.

Akinek a tavaszi és a nyári hangulat nem fér össze a fűnyírógép hangjával, az örömmel fogadhatja, hogy a robotfűnyírók sokkal csendesebbek a hagyományosnál. A hangerejük nagyjából a normál beszélgetés tartományába esik. A töltés miatt sem kell aggódni, hiszen a napi fűnyírás után robot simán eltalál a töltőállomáshoz. Automatikusan tölt.


Ha egy nagy értékű robotfűnyírót felügyelet nélkül hagyunk a gyepen, az nagyon csábító lehet az enyves kezűek számára. Szerencsére a robotfűnyírók magas szintű technológiai lopásgátlóval rendelkeznek, beleértve a PIN számokat, a riasztásokat és az immobilizereket (mozgásgátló), amelyek aktiválódhatnak, amikor a fűnyírót felemelik vagy eltávolítják a területről.

 A robotfűnyíró biztonságosan van kialakítva. Ha a gépet felemeljük, nem fog megsérteni senkit, mert „érzi”, hogy nem a füvön van, azonnal megáll. A robotfűnyíró közelében biztonságban érezhetjük magunkat. Mindezek tudatában egy robotfűnyíró megéri az árát.


Bővebb információ:
Robotguru Kereskedőház Kft.
Telefon: 445-1123
www.robotguru.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Robot porszívók

A minden igényt kielégítő porszívók hátránya, hogy nem dolgoznak „önállóan”. Léteznek azonban olyan készülékek is, amelyek nem igényelnek állandó személyi irányítást, automatikusan, előre...


Intelligens robot porszívó

Különböző tudású robot porszívók már idehaza is megvásárolhatók. Nincs új a nap alatt, vagy mégis?