Robotfűnyírók

2018-07-26 19:05:44 | Módosítva: 2018-07-26 19:08:34

Sokan úgy érzik, hogy túl jól hangzik, amit eddig hallottak a robotfűnyírókról ahhoz, hogy igaz legyen. Kétségbe vonják, hogy valóban eredményesen dolgoznak-e. Nos, nézzük meg az előnyeiket, de a hátrányaikat sem hallgatjuk el.

Megérik a pénzüket


A robotfűnyíró előnyei:
– Nincs több fárasztó munka.
– Nem kell eltávolítani az útból a kerti akadályokat.
– Szebb, egészségesebb gyep.
– Csendesebb, mint a hagyományos fűnyíró.
– Automatikusan tölt.
– Jó lopásvédelemmel rendelkezik.
– Biztonságosan van kialakítva.

A nyírási időszak kezdetén ugyan még a hagyományos módon kell lenyírni a hosszúra nőtt füvet, de aztán elegendő elővenni a robotfűnyírót. Többé nem fárasztó a fűnyírás. Az ügyes robot automatikusan a kívánt hosszúságra fogja vágni a füvet. Ez a fű annyira rövid, hogy simán vissza lehet forgatni, és a föld tápanyagául szolgál majd.


Nem kell eltávolítani az útból a kerti akadályokat. Ne tartsunk a gyepen lévő apró dudoroktól, kis domboktól, hiszen a fűnyíró még a lejtőket is képes kezelni, és a szabálytalan alakú pázsittal is elboldogul. A fák, bokrok, virágok, és kerti bútorok sem jelentenek számára akadályt. Ha ilyet lát, simán megfordul, és végzi tovább a dolgát.

A rendszeresen nyírt fű egészségesebb és kevésbé valószínű, hogy foltosodik majd, vagy felütik benne a fejüket a gyomok. Szebb, egészségesebb lesz a gyep. A robotfűnyíróval naponta elvégeztethetjük a korábban annyira gyűlölt munkát.

Akinek a tavaszi és a nyári hangulat nem fér össze a fűnyírógép hangjával, az örömmel fogadhatja, hogy a robotfűnyírók sokkal csendesebbek a hagyományosnál. A hangerejük nagyjából a normál beszélgetés tartományába esik. A töltés miatt sem kell aggódni, hiszen a napi fűnyírás után robot simán eltalál a töltőállomáshoz. Automatikusan tölt.


Ha egy nagy értékű robotfűnyírót felügyelet nélkül hagyunk a gyepen, az nagyon csábító lehet az enyves kezűek számára. Szerencsére a robotfűnyírók magas szintű technológiai lopásgátlóval rendelkeznek, beleértve a PIN számokat, a riasztásokat és az immobilizereket (mozgásgátló), amelyek aktiválódhatnak, amikor a fűnyírót felemelik vagy eltávolítják a területről.

 A robotfűnyíró biztonságosan van kialakítva. Ha a gépet felemeljük, nem fog megsérteni senkit, mert „érzi”, hogy nem a füvön van, azonnal megáll. A robotfűnyíró közelében biztonságban érezhetjük magunkat. Mindezek tudatában egy robotfűnyíró megéri az árát.


Bővebb információ:
Robotguru Kereskedőház Kft.
Telefon: 445-1123
www.robotguru.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Ön pihen, amíg a Robolinho® dolgozik

A saját kert sokak számára ideális elvonulási helyet és kikapcsolódást jelent a mozgalmas hétköznapokból. A kerti munka sok örömet ad – főleg, ha „okos” megoldásokkal könnyen ésgyorsan megy. A...


Mit tudnak a modern fűnyírók?

Egy modern fűnyíró nem csak a fűnyírásról szól. Ettől sokkal többet tud: a kertből egy kellemes helyet varázsol!