A legjobb, ami a kertünkkel történhet

2018-08-12 07:54:47 | Módosítva: 2018-08-12 07:59:02

Nyár van, és ez az időszak valamilyen szinten mindenkinek a szabadságokról és a nyaralásról szól. Hogy a szabadságunk ne csak a rohanásról és a feladatokról szóljon, hanem a valódi pihenésről is, kell egy megfelelő segítség. Szükség van egy Hondára.


Kicsi, közepes vagy nagy, pázsit, gazos fű vagy sokféle járófelület – a Honda fűnyírói elbánnak a folyamatosan jelen levő feladatokkal. A nagy nyári melegben sokszor hallani, hogy ilyenkor még a fű sem nő. A mostanában jellemző időjárási viszonyok mellett ez bizony nem igaz. Egy igényes, kertes házban élő tulajdonos számára igenis fontos szempont, hogy portája mennyire rendezett, mennyire illik bele a környezetbe, és bár lehet, hogy most nem valljuk be, de fontos az is, hogy mit szólnak majd a szomszédok.

Az ápolandó terület nagyságától, felszínétől és tagoltságától függően választhatunk elektromos, akkumulátoros, benzinmotoros gépeket, amelyek lehetnek fűkaszák, fűnyírók, ráülős traktorok vagy éppen az egyre trendibb – és szomszédpukkasztó hatással bíró – robotfűnyírót.Ha érzünk magunkban annyi energiát, hogy saját magunk nyírjuk a füvet, akkor kiváló megoldás lehet a fentiek bármelyike. Lejtős talaj mellett ajánljuk a robbanómotoros termékeket (10 fokos lejtőig). Árokpartok, meredek lejtők fegyvere lehet a 360 fokban forgatható, benzinmotoros Honda fűkasza, mely könnyen indul, halkan jár és – ahogy minden Honda motor – keveset fogyaszt. A Honda benzinmotoros fűnyírói önjáróak, könnyen eltárolhatóak – egy mozdulattal lehajtható a karjuk. A kínálatban szerepelnek önindítós, késkuplungos (a fűnyíró kése a motor leállítása nélkül megállítható), mulcsozóval felszerelt és törhetetlen műanyag házas modellek is, már csak ki kell választanunk a megfelelőt saját igényeinkhez mérten.

Ha nem szeretnénk magunk nyírni a füvet, de szeretjük a technológiai újdonságokat, vagy csak egyszerűen szeretnénk letudni minél gyorsabban a gyep ápolását, akkor ajánljuk robotfűnyírókat, „aki” ha kell, még a kutyát is elszórakoztatja munka közben. Hétvégén is dolgozhat, hiszen akkumulátorról működik, csendesen üzemel, teljesen automata, így a töltést is önmaga végzi. Nincs szükség benzinre és előkészületekre, csak egy egyszeri telepítés és beállítás kell hozzá. Ezek után már mondhatják a szomszédok irigykedve, hogy nálunk még a fű is zöldebb!


Jó, ha tudjuk:

– Eredeti Honda termékek csak szakkereskedőknél kaphatók, akik a termékeket beüzemelve, használatra készen adják át, így nekünk már nem kell bajlódnunk az összeszereléssel!

– Minden Honda kisgép és beépíthető motor 4 ütemű benzinmotor.
– Alacsony fogyasztás és zajszint, kevesebb károsanyag-kibocsátás.
– 1+2 év teljes körű garancia minden eredeti Honda gépre.
– A Honda 20 évre visszamenőleg biztosítja az alkatrészeket.
– Tartozékellátás országszerte a szakkereskedőknél.

www.hondashop.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fűnyírás biztonságosan

Az elmúlt években, már szinte mindent megírtunk a fűnyírásról, alegalapvetőbb tudnivalókat valószínűleg mindenki fel is tudja sorolni, azonban kevesen tartják is be. Amikor új fűnyírót...


Robotfűnyírók

Sokan úgy érzik, hogy túl jól hangzik, amit eddig hallottak a robotfűnyírókról ahhoz, hogy igaz legyen. Kétségbe vonják, hogy valóban eredményesen dolgoznak-e. Nos, nézzük meg az előnyeiket, de...