A legjobb, ami a kertünkkel történhet

2018-08-12 07:54:47 | Módosítva: 2018-08-12 07:59:02

Nyár van, és ez az időszak valamilyen szinten mindenkinek a szabadságokról és a nyaralásról szól. Hogy a szabadságunk ne csak a rohanásról és a feladatokról szóljon, hanem a valódi pihenésről is, kell egy megfelelő segítség. Szükség van egy Hondára.


Kicsi, közepes vagy nagy, pázsit, gazos fű vagy sokféle járófelület – a Honda fűnyírói elbánnak a folyamatosan jelen levő feladatokkal. A nagy nyári melegben sokszor hallani, hogy ilyenkor még a fű sem nő. A mostanában jellemző időjárási viszonyok mellett ez bizony nem igaz. Egy igényes, kertes házban élő tulajdonos számára igenis fontos szempont, hogy portája mennyire rendezett, mennyire illik bele a környezetbe, és bár lehet, hogy most nem valljuk be, de fontos az is, hogy mit szólnak majd a szomszédok.

Az ápolandó terület nagyságától, felszínétől és tagoltságától függően választhatunk elektromos, akkumulátoros, benzinmotoros gépeket, amelyek lehetnek fűkaszák, fűnyírók, ráülős traktorok vagy éppen az egyre trendibb – és szomszédpukkasztó hatással bíró – robotfűnyírót.Ha érzünk magunkban annyi energiát, hogy saját magunk nyírjuk a füvet, akkor kiváló megoldás lehet a fentiek bármelyike. Lejtős talaj mellett ajánljuk a robbanómotoros termékeket (10 fokos lejtőig). Árokpartok, meredek lejtők fegyvere lehet a 360 fokban forgatható, benzinmotoros Honda fűkasza, mely könnyen indul, halkan jár és – ahogy minden Honda motor – keveset fogyaszt. A Honda benzinmotoros fűnyírói önjáróak, könnyen eltárolhatóak – egy mozdulattal lehajtható a karjuk. A kínálatban szerepelnek önindítós, késkuplungos (a fűnyíró kése a motor leállítása nélkül megállítható), mulcsozóval felszerelt és törhetetlen műanyag házas modellek is, már csak ki kell választanunk a megfelelőt saját igényeinkhez mérten.

Ha nem szeretnénk magunk nyírni a füvet, de szeretjük a technológiai újdonságokat, vagy csak egyszerűen szeretnénk letudni minél gyorsabban a gyep ápolását, akkor ajánljuk robotfűnyírókat, „aki” ha kell, még a kutyát is elszórakoztatja munka közben. Hétvégén is dolgozhat, hiszen akkumulátorról működik, csendesen üzemel, teljesen automata, így a töltést is önmaga végzi. Nincs szükség benzinre és előkészületekre, csak egy egyszeri telepítés és beállítás kell hozzá. Ezek után már mondhatják a szomszédok irigykedve, hogy nálunk még a fű is zöldebb!


Jó, ha tudjuk:

– Eredeti Honda termékek csak szakkereskedőknél kaphatók, akik a termékeket beüzemelve, használatra készen adják át, így nekünk már nem kell bajlódnunk az összeszereléssel!

– Minden Honda kisgép és beépíthető motor 4 ütemű benzinmotor.
– Alacsony fogyasztás és zajszint, kevesebb károsanyag-kibocsátás.
– 1+2 év teljes körű garancia minden eredeti Honda gépre.
– A Honda 20 évre visszamenőleg biztosítja az alkatrészeket.
– Tartozékellátás országszerte a szakkereskedőknél.

www.hondashop.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Kertápolás akkus gépekkel

Az immáron több mint 25 éve Magyarországon működő Andreas STIHL Kft. megalakulása óta aprofi fogyasztók igényeit kívánja kiszolgálni. Ikonikus termékén, vagyisa STIHL láncfűrészen...


Gyepek ifjítása természetesen

Egy ház gyepfelületének megálmodásakor, mindenki golfpályaszerű, gyönyörű élénk zöld, sehol sem foltos, de gyommentes, mindig szépen alacsonyra nyírt fűről álmodik. Azután jönnek a...