BetonX betonkerítések

2018-08-19 08:31:31 | Módosítva: 2018-08-30 07:33:21

15 éves tapasztalattal rendelkezik betonkerítések gyártásában. A kerítések egyszerűen, gyorsan telepíthetők, tartós megoldást kínálnak, legyen szó utcafronti, oldal- vagy akár ipari kerítésről. Díjmentes helyszíni felmérést és szaktanácsadást biztosítanak. A BetonX betonkerítéseket készletről akár azonnal kiszállítják, és igény esetén telepítik, Magyarországon és Szlovákiában egyaránt. A széles kerítésválaszték mellett kovácsoltvas stílusú vas- és borovi fenyőből készült fakapuk készítését is vállalják, a megrendelők több típusból és egyedi méretben rendelhetnek.


A KB 2001 Kft., a „BetonX Betonkerítések” gyártója

40-féle kerítéstípusból mindenki megtalálhatja az ízlésének és elképzelésének megfelelőt. A nyitott és zárt elemek tetszőlegesen kombinálhatók, ezáltal lehetőségek sokaságát biztosítják. A BetonX betonkerítések 1-3 méter magasságig építhetők 25, illetve 50 centiméteres léptékekkel. A betonkerítés előnye, hogy gondozásmentes, nem szükséges festeni, de ízlés szerint színezhető. A BetonX betonkerítések oszlopai speciális technológiával készülnek, ezért házilag is könnyen telepíthetők. Referenciáik között szerepelnek nem csak családi házak, hanem közintézmények (óvodák, iskolák, játszóterek), sportpályák, temetők, kereskedelmi és ipari telepek.


Bővebb információ:
KB 2001 Kft. a BetonX Betonkerítések gyártója
Telefon: +36-30-626-0022
info@betonx.hu
www.keritesek.com
www.betonx.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fonatos kerítések telepítése képekben

A fonatos kerítés az egyik legrégebbi kerítés típus melyet körülbelül 100 évre visszamenően is már alkalmaztak.


Gabion kőkosaras építmények

Ezek az acél huzalhálós szerkezetek ugyan nem ismeretlenek az ingatlantulajdonosok körében, mégis kevesen ismerik fel alkalmazásuk előnyeit. Főleg földmű szerkezeteknél nagyon előnyösek, ám...