BetonX betonkerítések

2018-08-19 08:31:31 | Módosítva: 2018-08-30 07:33:21

15 éves tapasztalattal rendelkezik betonkerítések gyártásában. A kerítések egyszerűen, gyorsan telepíthetők, tartós megoldást kínálnak, legyen szó utcafronti, oldal- vagy akár ipari kerítésről. Díjmentes helyszíni felmérést és szaktanácsadást biztosítanak. A BetonX betonkerítéseket készletről akár azonnal kiszállítják, és igény esetén telepítik, Magyarországon és Szlovákiában egyaránt. A széles kerítésválaszték mellett kovácsoltvas stílusú vas- és borovi fenyőből készült fakapuk készítését is vállalják, a megrendelők több típusból és egyedi méretben rendelhetnek.


A KB 2001 Kft., a „BetonX Betonkerítések” gyártója

40-féle kerítéstípusból mindenki megtalálhatja az ízlésének és elképzelésének megfelelőt. A nyitott és zárt elemek tetszőlegesen kombinálhatók, ezáltal lehetőségek sokaságát biztosítják. A BetonX betonkerítések 1-3 méter magasságig építhetők 25, illetve 50 centiméteres léptékekkel. A betonkerítés előnye, hogy gondozásmentes, nem szükséges festeni, de ízlés szerint színezhető. A BetonX betonkerítések oszlopai speciális technológiával készülnek, ezért házilag is könnyen telepíthetők. Referenciáik között szerepelnek nem csak családi házak, hanem közintézmények (óvodák, iskolák, játszóterek), sportpályák, temetők, kereskedelmi és ipari telepek.


Bővebb információ:
KB 2001 Kft. a BetonX Betonkerítések gyártója
Telefon: +36-30-626-0022
info@betonx.hu
www.keritesek.com
www.betonx.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Faanyagok felületi védelme

Bár a különféle műanyagoknak, vagy műanyaggal laminált felületű anyagoknak jelentős volt a térhódítása, újra jelentősebb szerepet kapnak a valódi fából készült használati eszközök. Ennek oka a...


Újabb sövény-megoldások

A sövényeknek térelválasztó, és árnyékoló funkciója is lehet. Az utóbbi időben számos újdonság érkezett hazánkba is, melyek a hagyományos sövényekkel szemben – jó pénzért – számos előnnyel bírnak....