Kényelem a fürdőszobában

2018-09-19 18:27:22 | Módosítva: 2018-09-19 18:37:53

Speciális mázfelület kerámiákon


Sima, tömör, karcmentes felület, ami ellenáll a háztartási savaknak és lúgoknak. Az ilyen speciális mázfelületen a víz cseppekké áll össze, melyek akadálytalanul le tudnak folyni a felületről. Ha valamilyen szennyeződés, mégis megtapadna, vizes ruhával vagy nagyon kis mennyiségű tisztítószerrel letörölhető.

Perem nélkül, nyitott öblítési gyűrűs WC-k


Speciális öblítési mód, amelynél a tisztántartás egyszerű, mert nincsen nehezen hozzáférhető üreg, ahol a vízkő és a szennyeződés megbújik. Az öblítés kevesebb vízzel is eredményes és higiénikusabb. Könnyen hozzáférhető minden felület, agresszív tisztítószerek nélküli is hatékony a tisztántartása.

Termosztátos csaptelep


A termosztátos csaptelep kiegyenlíti a vezetékben lévő víznyomás és a vízhőmérséklet ingadozásait, így mindig a szükséges hőmérsékletű víz folyik a csapból, akár közvetlenül a szabályozó kar elfordítása után. Jelentősen lerövidül a beállítás ideje, így nem folyik el feleslegesen a víz. A hőmérsékleti blokkoló-gomb használatával megakadályozható, hogy túl forró víz folyjon, ami kioldható, amikor mégis melegebb vízre van szükség.

Infrás csaptelep


Infrás csapteleppel bevásárlóközpontokban találkozhatunk, mert higiénikus és víztakarékos is. Nem kell hozzáérnünk a csap kinyitásához, amikor közelítünk az érzékelőhöz, el kezd folyni a víz, majd amikor végeztünk a kézmosással automatikusan el is zárja az elektronika. Otthoni használatban a konyhában lehet nagyon hasznos, mert főzés közben nem kell hozzá­érnünk maszatos kézzel a csaptelephez.

Zuhanykabin ülőkeLehajtható ülőke, amit felnyithatunk, amikor szükség van rá. Kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a lábak megmosását, de jól használhatják a hölgyek a láb borotválásakor is. Utólag is beszerelhető, 150 kg teherbírású, de nagyon fontos, hogy stabil, nagy teherbírású falra legyen felszerelve.

Mélyülőkés zuhanytálca


Sokan azért nem szeretnének kád nélküli, csak zuhanyozós fürdőszobát, mert előfordulhat, hogy szükség lenne legalább egy kis vízmélységre pl. kézi mosáshoz, vagy kicsi gyerek fürdetéséhez. A mélyülőkés zuhanytálca megoldás nyújthat, mert egyesíti a zuhanyfülke és a kád előnyeit 27 cm mélységével.

Zuhanyfolyóka


Tökéletes, modern megoldás a zuhanytálca nélküli zuhanyozók kialakításhoz. A kerámia burkolat egysége is hangsúlyos marad, nem töri meg a zuhanytálca és zuhanykabin a színeket, mintákat. Szakszerűen telepítve, a folyókán túli padló száraz marad.

Padlón álló csaptelep
Bár kissé drága, de a térben oda helyezzük el a szabadon álló kádat, ahová csak szeretnénk, akár a helyiség közepére.

Babafürdető szék a kádba


Egy fél év körüli baba már próbál ücsörögni, de azért bizonytalan számára ez a testtartás. A fürdőkádban folyamatosan fogni kell, nehogy baj történjen. A kád aljára letapasztható babafürdető székben viszont stabilan tud ülni, és biztonságosan pancsolhat. Természetesen magára hagyni egy pillanatra sem szabad, de elengedni, hagyni játszani, igen.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Vízelvezetés a házon kívül

Minden építkező tisztában van vele, hogy az épületekben a legnagyobb károkat a víz okozza. A víznek mindegy, hogy kívülről, belülről, alulról vagy felülről támadja az épületet, minden körülmények...


Kerámia csapbetétek javítása

A kerámia betétes csapok elég hosszú életűek, ám a vízkő ezeket sem kíméli. Idővel egyre nehezebben lehet a csaptelep szabályozó karjával megmozdítani, elzárás után pedig csöpögnek, mint a...