Gate Control PRO

2018-10-02 16:34:04 | Módosítva: 2018-10-02 16:42:21

A Gate Control PRO egy korszerű, akár két különálló kapu vezérlésére is alkalmas intelligens kapuvezérlő, amely mobilinterneten keresztül Android és iOS alkalmazással, vagy hívással vezérelhető. A rendszer kifejezetten elektromos kertkapuk, garázskapuk és sorompók vezérlésére lett tervezve, számos egyéb kifinomult, célirányos funkcióval kiegészítve.


A Gate Control PRO a gyári kapuvezérlő elektronika megvezérléséhez relékontaktusokat használ, így a piacon elérhető legtöbb kapuvezérlő elektronikával kompatibilis.

A rendszer mobilinternettel rendelkező SIM-kártyával műkö­dik. Termékváltozattól függően, akár 1000 felhasználói telefonszámról, valamint 2000 felhasználói mobileszközről vezérelhető, konfigurálható jogosultságokkal. A mobilalkalmazással korlátlan számú Gate Control PRO modul kezelhető, amelyeket egyszerűen, QR-kód beolvasásával regisztrálhatunk az alkalmazásban.A vezérlési időszakok belépési sémák által konfigurálhatók, amelyek szabadon hozzárendelhetők a felhasználókhoz, így lehetőség van adott felhasználók vezérlési jogosultságának időbeli korlátozására. Ezen túlmenően lehetőség van egyedi szabályok beállítására is, amelyekkel egy-egy felhasználó vezérlési jogosultsága időszakosan engedélyezhető vagy tiltható, a hozzárendelt belépési séma felülbírálásával.

Globális szabályok segítségével az összes felhasználó vezérlési jogosultsága engedélyezhető vagy tiltható beállítható időszakra vonatkozóan.

Kapuvégállás-kapcsoló használatával a mobilalkalmazás ikonos kijelzéssel szemlélteti a kapu nyitott, illetve zárt állapotát, valamint értesítést kaphatunk, ha a kapu akadály, vagy egyéb hiba miatt nem nyílt ki, vagy nem záródott be.

A kapucsengőfunkció segítségével értesítést kaphatunk Push-üzenettel vagy SMS-ben, ha valaki becsenget otthonunkba, valamint ha rendelkezünk IP-kamerával, lehetőségünk van élőkép megtekintésére is a mobilalkalmazásban. A rendszer kapuvezérlőnként 2 db IP-kamera hozzárendelését teszi lehetővé.


Az időzített vezérlés funkció segítségével a rendszer konfigurálható vezérlési sémák alapján képes a kaput automatikusan is kinyitni, illetve bezárni a beállított időpontokban. Ez segítséget nyújt pl. olyan ipari környezetben, ahol a reggeli és esti csúcsidőben nyitva kell tartani a kaput.

A Gate Control PRO teljes körűen konfigurálható PC szoftverrel USB-n és távolról, interneten keresztül is, de a lényeges beállítások elérhetőek a mobilalkalmazásban is az adminisztrátori jogosultsággal bíró felhasználók számára.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Otthonokosítás utólag

A rádiófrekvenciás és infrás távvezérlők lassan elárasztják otthonunkat. Infrással kapcsoljuk a TV-t, a rádiót, a hifi készüléket, esetleg a klímát, és egyes lámpákat is, de ez utóbbiakat már...


Kapunyitás mobiltelefonnal

A „Came Automation” mobiltelefonos alkalmazás lehetővé teszi, hogy a Gateway (átjáró) kapuautomatizálási modulhoz csatlakozó Came automatikákat okostelefonról vagy tabletről kezeljük. Az...