Bosch PLR Connect

2018-10-08 15:10:48 | Módosítva: 2018-10-08 15:16:38

A Bosch mérőműszereivel most mindenféle erőfeszítés nélkül végezhetjük el az aprónak tűnő mérési feladatokat! A PLR C-vel segítség nélkül, egymagunkban is le tudjuk mérni otthonunk méreteit.

Egyszerűen egyszerű. E két szó tökéletesen jellemzi a Bosch termékét. Nincs pontatlan mérés, becslés és a felesleges ki-be pakolás. A Bosch PLR Connect típusú mérőműszere megkönnyíti a munkát. A Connect funkciónak köszönhetően a mért adatokat lehetőségünk van Bluetooth-on keresztül továbbítani telefonunkra.

Könnyű kezelhetőségének köszönhetően, egy lakásfelméréshez nem kell a bútorokat elmozgatni vagy kipakolni, sőt a nagyobb mérésekhez sincs szükség több emberre, mint ahogy egy hagyományos mérőszalagnál. A precíz lézeres technológiával a mérés egy gombnyomás alatt elvégezhető, akár 30/50 méterig. Kis méretének és kompakt kialakításának köszönhetően a mérőműszer akár nadrágzsebben is kényelmesen elfér.
A Bosch PLR mérőműszerek beépített funkcióival egyszerűen mérhető nem csak a távolság, de felület és térfogat is. A mérés lehetséges a készülék elejétől és a hátuljától is, illetve az 50 C típuson található ütközőlemeztől is, amely segít a szögek és sarkok mérésénél. A folyamatos mérési funkció biztosítja az állandó mérést. A kiválasztott funkció szerint a mért adatokból könnyedén kiszámítja az alapterületet vagy a térfogatot, illetve 2 befogóból a háromszög átfogóját (Pitagorasz-tétel alapján). Az utolsó 10 mérést az eszköz automatikusan tárolja.

A Bosch PLR mérőműszerek magas minőségű színes kijelzővel vannak ellátva a mérési eredmények optimális leolvashatósága érdekében. Míg a 30 C felhasználóbarát menüvel és gombokkal navigálható, addig az 50 C modell egy letisztult, magától értetődő kezelési koncepciójú, érintőképernyővel ellátott műszer, amelyben beépített dőlésszögmérő teszi lehetővé a dőlés precíz mérését és az objektumok szintezését isConnectivity – mérj okosan!

A Connect funkciónak köszönhetően a mért és kiszámított értékek Bluetooth kapcsolaton keresztül átvihetőek egy Bosch applikációba (Bosch Measure & Go), ahol vázlatokra, fotókra illeszti a mért eredményeket. A gyors és pontos mérés lehetővé teszi, hogy megtudjuk például, mennyi festékre vagy tapétára van szükségünk lakásunk felújításhoz. Az alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Play Store-ból is.További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Pára, hőszigetelés, szellőzetlenség, penész

Nem először és bizonyára nem utoljára írunk penészes lakásokról, gombás falakról, rossz levegőjű otthonokról. Az érdekes az, hogy ez a probléma nem szűnőben van, hanem inkább egyre növekszik, és...


Ablaktörlő lézerrel

Ablaktörlőlapátok helyett lézersugarak tartanák tisztán a szélvédőt a szennyeződésektől a Tesla nemrég szabadalmaztatott eljárásában.