Eldugható konyhai fellépő

2018-11-06 08:48:39 | Módosítva: 2018-11-14 11:32:42

Ne kérje számon rajtunk Kedves olvasó, ha ezt a szellemes konyhai fellépőt nem találja hazai boltban. Pedig annyira szellemes megoldás, hogy biztosan lenne piaca itthon is. Az eredeti egy külföldi szabadalom, és a kitalálója árulja is, meglehetősen borsos áron. A késztermékkel párhuzamosan pedig árulja a gyártási jogot is vállalkozó szellemű iparosoknak, kisebb cégeknek.


Mindig kéznél van

Lényege, hogy a létra használaton kívül egy függőleges lappá csukható össze, aminek könnyedén meg lehet teremteni a helyét a konyhapultban. Amikor szükségünk van a pár lépcsőfokra, akkor csak kihúzzuk a pultból, és jobbra vagy balra kihajtjuk belőle a fellépőt, így kb. egy méter szélességre kiterjesztjük azt a sávot, ahol létrával rendelkezünk. Pont elegendően magas ahhoz, hogy még az alacsonyabbak is elérjék vele a legfelső konyhapolcot, és ami a lényeg; használat után egyetlen mozdulattal összecsukható, és a helyére tolható. Szinte semmilyen helyigénye nincs. A létra elemei dupla rétegeltlemezből kivághatók, még hulladék sem nagyon keletkezik. Persze nem mindegy, hogy az alapanyag mekkora szilárdságú. Miként az sem, hogy a csuklók elegendően erősek-e, mert bizony egy ember súlyát kell elbírnia létraként. Kivételesen tehát inkább óvunk az önfeledt barkácsolástól, de akinek kellő rutinja van asztalos munkákban, az bepróbálkozhat vele.További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Miben más a kerti létra, állvány?

A megszokott háztartási, valamint a kerti létrával szemben támasztott elvárások közül a legfontosabbak a stabilitás, az egy-, ill. kétkezi tevékenység lehetősége és a munka tárgyának elhelyezése.


Farönkök, kövek, kavicsok a kertben

Kertünk kialakítása és csinosítása nem csak drága kertépítési munkákkal képzelhető el. Kreatív ötletekkel hasznosíthatjuk a farönköket, kavicsokat, köveket - sok mindent, amit a természetben...