Design és innováció

Megérkeztek a Grohe legújabb innovációi

2018-12-17 12:04:45 | Módosítva: 2018-12-28 20:17:16

Legyen szó konyháról vagy fürdőszobáról, a Grohe kiváló minőségű termékei minden fronton megállják a helyüket. A cég folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően pedig olyan innovatív új termékeket vezetnek be a piacra, amelyek a vásárlók mindennapjait még könnyebbé, élettereiket pedig a lehető legstílusosabbá varázsolják. Mindezt úgy, hogy a gyártás során mindvégig ragaszkodnak a kiváló német minőséghez.


Lenyűgöző kerámiák

A Grohe 2018-as évének egyik legnagyobb újdonsága a kerámiák bevezetése. A három eltérő stílust képviselő termékcsalád, a CUBE az EURO és a BAU CERAMIC termékpalettákban mindenki megtalálja az ízléséhez leginkább illő darabokat. Ráadásul a Grohe mérnökei tervezéskor szem előtt tartották a jó kombinálhatóságot is, így az új mosdókagylók és WC-k tökéletesen illeszkednek a márka már meglévő csaptelepeihez.

A három termékcsalád egyes modelljei különböző innovatív megoldásokkal teszik még egyszerűbbé a vásárlók életét. A Cube és az Euro termékcsaládok például Grohe Pureguard antibakteriális bevonattal lettek ellátva, amely megakadályozza a baktériumok elszaporodását, és gondoskodik arról, hogy a kerámia mindig tiszta, kórokozóktól mentes legyen.
A Grohe másik újdonsága, a Triple Vortex öblítőrendszer, amely a WC-csésze minden részét eléri. Sőt még víztakarékos is: dupla öblítési üzemmódban 5, gyors öblítésnél pedig 3 liter vizet használ el. A rendszer öblítésnél három helyen nyomja ki a vizet, ezzel olyan erős szívóhatást hozva létre, amely semmilyen szennyeződést nem hagy maga után.

A takarítás megkönnyítése érdekében a Grohe perem nélküli WC-csészéket is kínál, melyek felülete könnyen elérhető és tisztán tartható, még a nem látható részeken is. A tervezők az ülőke tisztántartásáról sem feledkeztek meg. Mindegyik könnyen eltávolítható, így a takarítás is gyerekjáték.

Okos megoldás a zuhanyzóban is

A fürdőszobában a kerámiák mellett a másik legfontosabb elem a zuhanyrendszer. A Grohe innovációja az EUPHORIA SmartControl a zuhanyzás élményét hivatott új szintekre emelni.  A termosztátos rendszernek köszönhetően a hőmérséklet beállítása gyerekjáték. Különleges nyomógombos kezelőfelületével a vízsugár erőssége és szórása is könnyen, egy gombnyomással személyre szabható. A PureRain mód a nyári esők mintájára frissít, a Rain O2 finom mégis erőteljes zuhanyzási élményt tesz lehetővé, míg a TrioMassage masszírozással kényezteti vállainkat egy hosszú nap után. Ráadásul a különböző funkciókat akár kombinálhatjuk is!

www.grohe.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Konyhafelújítás, konyhakorszerűsítés

Egy lakás komplex felújításának egyik legfőbb összetevője a konyha megújítása, korszerűsítése. Sajnos ez a költségekben is megmutatkozik. Egyszínvonalas konyha megvalósításának kiadása bizony...


Speciális fiókok oda, ahová nem lehet fiókot tenni

A modern konyhák egyik nagy előnye, hogy olyan helyeket is kényelmesen tudunk használni, amelyek régebben még a kihasználhatatlan holtterek közé tartoztak. A kisméretű konyhákban pedig minden...