Design és innováció

Megérkeztek a Grohe legújabb innovációi

2018-12-17 12:04:45 | Módosítva: 2018-12-28 20:17:16

Legyen szó konyháról vagy fürdőszobáról, a Grohe kiváló minőségű termékei minden fronton megállják a helyüket. A cég folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően pedig olyan innovatív új termékeket vezetnek be a piacra, amelyek a vásárlók mindennapjait még könnyebbé, élettereiket pedig a lehető legstílusosabbá varázsolják. Mindezt úgy, hogy a gyártás során mindvégig ragaszkodnak a kiváló német minőséghez.


Lenyűgöző kerámiák

A Grohe 2018-as évének egyik legnagyobb újdonsága a kerámiák bevezetése. A három eltérő stílust képviselő termékcsalád, a CUBE az EURO és a BAU CERAMIC termékpalettákban mindenki megtalálja az ízléséhez leginkább illő darabokat. Ráadásul a Grohe mérnökei tervezéskor szem előtt tartották a jó kombinálhatóságot is, így az új mosdókagylók és WC-k tökéletesen illeszkednek a márka már meglévő csaptelepeihez.

A három termékcsalád egyes modelljei különböző innovatív megoldásokkal teszik még egyszerűbbé a vásárlók életét. A Cube és az Euro termékcsaládok például Grohe Pureguard antibakteriális bevonattal lettek ellátva, amely megakadályozza a baktériumok elszaporodását, és gondoskodik arról, hogy a kerámia mindig tiszta, kórokozóktól mentes legyen.
A Grohe másik újdonsága, a Triple Vortex öblítőrendszer, amely a WC-csésze minden részét eléri. Sőt még víztakarékos is: dupla öblítési üzemmódban 5, gyors öblítésnél pedig 3 liter vizet használ el. A rendszer öblítésnél három helyen nyomja ki a vizet, ezzel olyan erős szívóhatást hozva létre, amely semmilyen szennyeződést nem hagy maga után.

A takarítás megkönnyítése érdekében a Grohe perem nélküli WC-csészéket is kínál, melyek felülete könnyen elérhető és tisztán tartható, még a nem látható részeken is. A tervezők az ülőke tisztántartásáról sem feledkeztek meg. Mindegyik könnyen eltávolítható, így a takarítás is gyerekjáték.

Okos megoldás a zuhanyzóban is

A fürdőszobában a kerámiák mellett a másik legfontosabb elem a zuhanyrendszer. A Grohe innovációja az EUPHORIA SmartControl a zuhanyzás élményét hivatott új szintekre emelni.  A termosztátos rendszernek köszönhetően a hőmérséklet beállítása gyerekjáték. Különleges nyomógombos kezelőfelületével a vízsugár erőssége és szórása is könnyen, egy gombnyomással személyre szabható. A PureRain mód a nyári esők mintájára frissít, a Rain O2 finom mégis erőteljes zuhanyzási élményt tesz lehetővé, míg a TrioMassage masszírozással kényezteti vállainkat egy hosszú nap után. Ráadásul a különböző funkciókat akár kombinálhatjuk is!

www.grohe.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Mintás csempe másképpen

Az alábbi képes összeállításunkban nem arra kerestünk példákat, hogy milyen csempeminták vannak, hanem arra, hogy miként lehet játszani különböző csempékkel, és azokból harmonikus kompozíciót...


Magvetés vagy palántázás?

Már egy 50 négyzetméteres konyhakert képes egy négytagú család zöldségellátását biztosítani. Egyre többen felismerik, hogy akár kis terület is elég ahhoz, hogy sok zöldséggel, fűszerrel tudjunk...