Rejtett fali sínek

2019-01-24 19:45:22 | Módosítva: 2019-01-24 19:46:52

Egy cipőboltban láttuk a képen látható fali sínes polcrendszert. Ennek a polcrendszernek számtalan előnye van, csak az a baj vele, hogy kissé raktárjelleget kölcsönöz a lakásnak, ha nincsenek ötletesen elrejtve a falra szerelt sínek.


Hogyan rejtsük el?

Azonban, ha a falra felszerelt sínek mellé mindkét oldalon bútorlapot rögzítünk, szinte elrejtettük azokat. A polctartó konzolokra a bútorlappal megegyező színű polclapokat érdemes szerelni. Így a polcrendszer összes előnyét – pl. terhelhetőség, variálhatóság, jó ár – megtartottuk, mégis összhatásában egy esztétikus bútort hoztunk létre.
További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Ideiglenes kisasztalok

A laptopok és táblagépek terjedésével egy inkább szorulnak ki a lakásokból az asztali számítógépek, így sok lakásban feleslegessé válnak az íróasztalok. A kislakásban élők ezen nemigen...


Előtétfalak tv-hez

A tv készülékeknél mindig lényeges volt az elhelyezésük. Többnyire kiemelt helyet kaptak ezek a „házi oltárok”, amelyek elé esténként az egész család letelepedett. Azóta nagyot változott a világ és...