Április 1.-én nyit a CONSTRUMA

2019-03-31 08:43:58 | Módosítva: 2019-04-08 07:39:28

Az idei évben egészen korán, 2019. április 3-7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMA Otthonteremtési csokorra mindazoknak, akik már építkeznek, vagy csak tervezik, vagy épp már a lakásbelső kialakításánál, esetleg a kerttervezésnél tartanak. Aki lakásfelújításba kezdett, azok számár is kihagyhatatlan program április első hétvégéjén az inspirálódáshoz, esetleg kedvezményes beszerzéshez.


2019-ben a CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások mellett a kétévente megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM (hűtés, fűtés, klíma és megújuló energia) is tagja e csokornak.

Az első három nap ezúttal is elsősorban a szakembereknek szól. Hétvégére viszont a nagyközönségé a főszerep: gyakorlati bemutatók, ingyenes tanácsadások, a legújabb trendeket bemutató standok, akciók, finanszírozási megoldások széles tárházát találják a CONSTRUMA Otthonteremtési csokor pavilonjaiban.

Az építkezéshez szükséges anyagok, termékek, épületgépészeti megoldások két pavilonban találhatók. Az építőanyagoktól a nyílászárókon át a tetőig, szigetelésig minden fellelhető, amire az építkezőknek szüksége lehet.

Az épületgépészet területén az idei nagy sláger a megújuló energia és a légtechnika, illetve a hőszivattyú.


Az OTTHONDesign ezúttal is felvonultatja a lakásbelső kialakításához szükséges termékeket, bemutatókkal tarkítva, ingyenes lakberendezési tanácsadással fűszerezve. Két különböző stílusban berendezett lakás enteriőr segítségével ismerkedhetnek az új lakberendezési trendekkel. A Magyar Design stand keretében pedig fiatal hazai tervezők munkái adhatnak különleges inspirációt a berendezés egyedivé alakításához.

Külön színfoltja lesz a kiállításnak a Bútorszövetség által szervezett workshop, ahol mindenki egy kis időre profi asztalosnak érezheti magát. Az idei téma: a bútor második élete. Régi, már megunt bútorunkat hogyan tegyük izgalmassá, egyedivé és újra használhatóvá. Ehhez kapcsolódóan izgalmas előadások is várják majd a látogatókat.

A kerttervezés, kertépítés szerelmesei pedig a CONSTRUMA Kert pavilonjában legeltethetik szemüket a XI. Magyar Kertépítő Verseny és Show látványos standjain, választhatnak a kerti kisgépek és szép növények közül.

CONSTRUMA CSOKOR NYITVATARTÁS

Szakmai napok: 2019. április 3-5.
naponta 10-18 óráig

Nagyközönség napok: 2019. április 6-7.
naponta 10-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a CONSTRUMA kiállítási csokorra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról (részletek a Construma honlapján).

Bővebb információ: www.construma.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

CONSTRUMA 2014 évben: Az otthonteremtési kiállításcsokor

Az építőipar legjelentősebb hazai kiállítása, a CONSTRUMA és vele egy időben a RENEO Nemzetközi megújuló energia szakkiállítás, valamint az OTTHONDesign Otthonteremtési szakvásár alkotják...


Állami beavatkozás az építőipari anyagárakba

Az árszínvonal megugrása nyomán a családoknak szánt otthonteremtési, lakásfelújítási támogatások egyre nagyobb hányadát teszik zsebre az alapanyagokat forgalmazók. A kormány sokrétű,...