Szellőztetés vezérlése laptopról, tabletről, okostelefonról

2019-04-18 09:03:52 | Módosítva: 2019-04-29 07:45:19

A szellőztetés könnyű és kényelmes kezelése határok nélküli. Használhatjuk saját megszokott eszközeinket a vezérlésre, nincs szükség programok telepítésére, applikációk letöltésére. A piacvezető német Helios ventilátorgyártó cég szellőztető rendszereinél már szériakivitelben érhető el a beépített internet technológiás vezérlés (easyControls). A legújabb fejlesztések irányok fókuszába a gépek szabályozása került, mivel így tehető még hatékonyabbá és takarékosabbá a gépi szellőztetés.


Univerzális technológia

Ahhoz, hogy a szellőztetés vezérlése, szabályozása felhasználói oldalról még egyszerűbb legyen a Helios lakásszellőztető (hővisszanyerős) gépeibe egyszerű, bárhonnan elérhető, lekérdezhető vezérlés került, többféle érzékelővel támogatott önszabályozó működési üzemmódokkal.

Az easyControls KWL® vezérlési technológia teljes szabadságot nyújt, mivel akármilyen böngészőt futtató készülékről (okostelefon, tablet, okosTV, PC) egyformán használható. A megoldás további előnye, hogy platform független, azaz bármilyen operációs rendszeren (pl. Windows, Android, iOS, Linux stb.) futtatható.

Helyfüggetlen hozzáférés

Az easyControls segítségével akár otthon a fotelből, munkahelyről, vagy egy kávézóból – legyen az bárhol a világban – lekérdezhetjük lakásunk légállapotát, módosíthatunk a szellőztetés ütemén, intenzitásán. Nem kell különféle vezérlő panelek kezelését megtanulni, használhatjuk saját megszokott eszközeinket, így sokkal magabiztosabban tudjuk kezelni gépészeti rendszerünket. A korábbi gyakorlat így már a múlté, amikor is a készülékhez vagy annak fali kezelő eleméhez kellett elsétálni, hogy módosítást hajtsunk végre, ami – a kényelmetlenségéből adódóan – esetenként kevésbé takarékos és komfortos lakást eredményezett a túlszellőztetés vagy éppen az alulszellőztetés miatt.

Értékálló megoldás

Az információtechnológia olykor bosszantóan gyorsan változik, és a ma megvett eszköz egy kis túlzással holnapra már elavultnak számít. Az easyControls segítségével azonban a Helios szellőztető berendezései követik a fejlesztéseket, és az épp most gyártott berendezéssel egy egyszerű szoftverfrissítés által egyenértékűekké válhatnak. További előnye, hogy egy internetes portál segítségével a higiéniai szempontból kiemelten fontos szűrőcserére, vagy esetleges hibákra – e-mailen keresztül – is figyelmeztet a berendezés.

Komfortos használat saját eszközzel

A Helios újgenerációs hővisszanyerős szellőztető berendezéseibe integrált automatika segítségével az eddigi nehézkes szellőztetésvezérlés könnyen elérhető, komfortos, a mai technikai szintnek megfelelő megoldássá fejlődött, amellyel akkor és annyit szellőztetünk, amennyi pont szükséges, a lehető legkevesebb energia felhasználásával.Kamleithner Budapest Kft.
A Helios ventilátorok magyarországi vezérképviselete
www.helios.hu
www.frisshaz.hu
facebook.com/heliosventilatorok
Telefon: (+36-1) 425-3288


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Mennyezeti ventilátorok

Fülledt nyári napokon, amikor meg sem mozdul a levegő, a különféle ventilátorokkal lehet a lakóhelyiségekben tartózkodást elviselhetővé tenni. A légáramuk azonban csak helyi enyhülést hoz, a...


Felülvilágító ablakok

Ezt az ablaktípust elsősorban lapostetős, vagy majdnem lapostetős épületek számára találták ki. A fentről beengedett fény kitűnő megvilágítást ad a helyiségnek, ugyanakkor ablakméret mellett...