Készítse fel kerékpárját otthon a nyárra!

Bringaszez(ON)

2019-05-23 15:49:02 | Módosítva: 2019-06-11 12:07:09

A borongós, hideg időszaknak hivatalosan is vége. A jó idő beköszöntével előkerülnek a téli hónapokban nem használt kerékpárok is, amelyeket az első használat előtt érdemes alaposan átvizsgálni. Számos, kifejezetten a kerékpár karbantartáshoz kialakított termék közül választhatunk, érdemes ezekbe beruházni, ha hosszú távon is megbízható járműre vágyunk.


Nem csak a téli időszak után javasolt átnézni kétkerekű járművünket, hanem minden használat előtt, de legalább havonta ajánlott a biciklik állapotfelmérése. Ezekkel a lépésekkel elkerülhető az út közben fellépő esetleges meghibásodás, amely akár a testi épséget is veszélyeztetheti.

Manapság számtalan kerékpárápolót kínálnak a piacokon. Vannak kifejezetten tisztítására alkalmas termékek, de a hibák megelőzésére is kínálnak különböző olajokat, folyadékokat.

A tömítő, ragasztó és purhab gyártó Soudal Magyarország Kft. építőipari felhasználásra alkalmas termékekkel és célzottan hegyi és versenykerékpárok karbantartására használható termékcsaláddal is rendelkezik. „14 fajta termékkel rendelkezünk a kerékpározók számára, amelyek között megtalálható a tisztításához szükséges sampon, lánc- és féktisztító folyadék, de a gépek védelméről sem feledkeztünk meg, amelyre speciális védő és polírozó spray-t szoktunk javasolni.” – mondta Oltyán János, a Soudal Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A Soudal Magyarország Kft. az aktuális építőipari trendeknek megfelelve folyamatos újításokat vezet be, és az innovatív termékeinek köszönhetően évek óta a magyarországi piac éllovasa. A vállalat nem pusztán az építőipari vállalkozókra, de a magánszemélyekre is gondol, nagy figyelmet fordítva az új technológiák műszaki ismeretének átadására is, szakmai oktatásaival. Segítségükkel egyszerűbbé válik az otthoni felújítás, barkácsolás, biztonságos termékekkel.

Két keréken a Soudal Magyarország

A vállalatnál dolgozó munkatársak a kerékpár karbantartáshoz szükséges termékek értékesítése mellett maguk is a kerékpározás szerelmesei.

Az anyavállalat egy 2020-ig tartó, hosszú távú elkötelezettség részeként a belgiumi Lotto Soudal csapat főszponzora. A támogatás mellett a vállalat a vegyipari termékek terén meglévő szakértelmével is támogatja a csapatot és a kerékpáros világot.

Mivel az anyavállalat is a kerékpársport iránt köteleződött el, úgy a - többszörös Superbrands díjas, valamint „AA” tanúsítvánnyal és Opten A minősítéssel rendelkező - Soudal Magyarország Kft. is a hazai kerékpárosok támogatását tűzte ki célul. 2016-óta a magyar kerékpáros körverseny, a Tour de Hongrie szponzorai. A Tour de Hongrie-n az Epronex-BSS Oil kerékpáros csapat szponzoraként 2017-ben jelent meg a Soudal Magyarország Kft., ahol karbantartáshoz szükséges eszközöket biztosítottak. A 2017-es szezonban a team egyik tagja a legjobb magyarnak járó megkülönböztető trikót húzhatta magára a szlovákiai versenyen, majd a székely körversenyen is dobogóra állhatott a csapat egy versenyzője. A 2018-as szezonban a kollektíva első ízben kapott meghívást az Epronex Afrika egyik legrangosabb körversenyére, ahonnan több top 10-es helyezéssel tértek haza. Hazai terepen, a magyar kritérium bajnokságon elit és U23-as kategóriában egyaránt ezüstérmet szereztek a team versenyzői.


A Soudal Magyarország Kft. idén is támogatja – a kerékpár karbantartáshoz szükséges eszközökkel és Soudalos mezekkel – a 2019. június 11-16-ig tartó Tour de Hongrie kerékpár versenyen induló Epronex kerékpáros csapatot.

Az Soudal Magyarország Kft. kerékpár karbantartáshoz szükséges termékei verseny- és hobbi kerékpárosok számára egyaránt elérhetőek az ország legtöbb szaküzletében, így bárki megvásárolhatja a professzionális termékeket.

A Soudal Magyarország Kft. 1999. óta működik Magyarországon. A kiskereskedelem és az építőipar számára tömítőket, poliuretán ragasztókat, tömítő habokat, illetve ragasztókat és technikai aeroszolokat, valamint a kerékpár karbantartáshoz szükséges termékeket forgalmazó vállalat évek óta piacvezető szerepet tölt be a hazai piacon. Országos lefedettségű képviselői hálózatukkal és nagykereskedelmi partnereikkel az ország egész területén biztosítják a termékeikhez való hozzáférés lehetőségét.További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Lánc nélküli bicikli

A padovai nemzetközi kerékpárvásár egyik figyelemre méltó újdonsága volt a Csepelen készült Stringbike. Ötletgazdája Kohlheb Róbert és eddig csak egy tízdarabos előszéria készültbelőle. A...


Levegőminőség és kerékpározás

Korunkban nem létezik olyan városi közlekedési forma, amely valami módon ne lenne közvetlenül vagy közvetetten káros hatással egészségi állapotunkra. Ha mindennapi közlekedésünkhöz a kétkerekűt...