Energiahatékony VELUX tetőtéri ablakok megfizethető áron

2019-06-04 13:01:40 | Módosítva: 2019-06-04 13:15:10

A népszerű VELUX tetőtéri ablakok 3-rétegű üvegezéssel ellátott Standard Plus választéka minden épületben kiállja a próbát: korszerű, energiahatékony és pénztárcakímélő.


Energiatakarékos és jövőbiztos

A Standard Plus ablakok nagyszerűsége a 3-rétegű üvegezésben és a kiváló hőátbocsátási tényezőben rejlik. Az üveg Ug-értéke 0,6, a teljes ablakszerkezet Uw-értéke pedig 1,1 W/m2K. Ezzel a hőszigetelő képességgel ezek a tetőtéri ablakok a 2018. januártól életbe lépett energetikai követelményértékeken túl a 2020 utáni időszakban érvényes előírásokat is minden bizonnyal teljesíteni tudják. Az ablakokon keresztül kevesebb hőenergia vész el, jelentős fűtési költséget takaríthatunk meg.

A választás lehetősége

A Standard Plus tetőtéri billenő ablakok kilincs pozíciója az ablak beépítési magasságának (az ablak alsó éle és a padlószint közötti távolság) függvényében választható: 90-130 cm beépítési magasság esetén a felső kilincses, 130-150 cm beépítési magasság esetén az alsó kilincses működtetés a javasolt. A felső kilincses változatok távvezérlésűvé alakíthatók.


Esztétikus és tartós fa

A GLL tetőtéri ablak esetén a nagy tömörségű, kiváló minőségű első osztályú fenyő faanyag, és a speciális rétegragasztási eljárás garantálja a nagyfokú szilárdságot és a vetemedéssel szembeni ellenálló képességet. Az ablakot ThermoTechnologyTM hőszigeteléssel gyártják, a plusz EPS hőszigetelést az ablakszárny és a tok csatlakozási pontjainál használják a hőszigetelés javítása érdekében.Vízálló fehér műanyag

Felületi karbantartást nem igénylő GLU ablak magja hőkezelt fa, melyet poliuretán bevonat takar. A felület-folytonos műanyag útját állja a víznek, ezért kitűnő választás magas páratartalmú helyiségekben. 100% karbantartásmentes. A fát magas hőfokra hevítik, ezáltal a nedvességtartalmát a felére csökkentik. A végeredmény jobb hőszigetelés és szilárdság.

A megbízhatóság nyugalma

Az ablakok légzárása kiváló, a legmagasabb 4. osztályú. A léghanggátlás 32 dB, mely már egy intenzív forgalmi zajnak kitett épületben is kellőképpen segíti a zajcsökkentést, és nyugodt otthoni vagy munkakörnyezetet biztosít. Mint minden VELUX tetőtéri ablak, a Standard Plus ablakok is rendelkeznek beépített szellőztető megoldással. Az ablakokat min. 25 év élettartamra tervezték, a VELUX márkanév a garancia a kiváló minőségre.

További információért keresse a VELUX vevőszolgálatát a (+36-1) 436-0601-es telefonszámon vagy a vevoszolgalat@velux.com e-mail címen!

www.velux.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Energiapazarlásaink

Az idei télen a magyar családok 40%-a havi 30 ezer forintnál is többet költött fűtésre, 15%-uk pedig 45 ezer forint feletti fűtésszámlát volt kénytelen otthona melegére költeni. Ennek ellenére...


Kérdések és válaszok az ErP rendelet kapcsán

Úgy véljük, az ERP rendelet és annak módosítása, illetve halasztása kapcsán számtalan kérdőjel fogalmazódik meg. Nem csak az, hogy a gyártók és forgalmazók hogyan gondolkozzanak az elkövetkező...