Energiahatékony VELUX tetőtéri ablakok megfizethető áron

2019-06-04 13:01:40 | Módosítva: 2019-06-04 13:15:10

A népszerű VELUX tetőtéri ablakok 3-rétegű üvegezéssel ellátott Standard Plus választéka minden épületben kiállja a próbát: korszerű, energiahatékony és pénztárcakímélő.


Energiatakarékos és jövőbiztos

A Standard Plus ablakok nagyszerűsége a 3-rétegű üvegezésben és a kiváló hőátbocsátási tényezőben rejlik. Az üveg Ug-értéke 0,6, a teljes ablakszerkezet Uw-értéke pedig 1,1 W/m2K. Ezzel a hőszigetelő képességgel ezek a tetőtéri ablakok a 2018. januártól életbe lépett energetikai követelményértékeken túl a 2020 utáni időszakban érvényes előírásokat is minden bizonnyal teljesíteni tudják. Az ablakokon keresztül kevesebb hőenergia vész el, jelentős fűtési költséget takaríthatunk meg.

A választás lehetősége

A Standard Plus tetőtéri billenő ablakok kilincs pozíciója az ablak beépítési magasságának (az ablak alsó éle és a padlószint közötti távolság) függvényében választható: 90-130 cm beépítési magasság esetén a felső kilincses, 130-150 cm beépítési magasság esetén az alsó kilincses működtetés a javasolt. A felső kilincses változatok távvezérlésűvé alakíthatók.


Esztétikus és tartós fa

A GLL tetőtéri ablak esetén a nagy tömörségű, kiváló minőségű első osztályú fenyő faanyag, és a speciális rétegragasztási eljárás garantálja a nagyfokú szilárdságot és a vetemedéssel szembeni ellenálló képességet. Az ablakot ThermoTechnologyTM hőszigeteléssel gyártják, a plusz EPS hőszigetelést az ablakszárny és a tok csatlakozási pontjainál használják a hőszigetelés javítása érdekében.Vízálló fehér műanyag

Felületi karbantartást nem igénylő GLU ablak magja hőkezelt fa, melyet poliuretán bevonat takar. A felület-folytonos műanyag útját állja a víznek, ezért kitűnő választás magas páratartalmú helyiségekben. 100% karbantartásmentes. A fát magas hőfokra hevítik, ezáltal a nedvességtartalmát a felére csökkentik. A végeredmény jobb hőszigetelés és szilárdság.

A megbízhatóság nyugalma

Az ablakok légzárása kiváló, a legmagasabb 4. osztályú. A léghanggátlás 32 dB, mely már egy intenzív forgalmi zajnak kitett épületben is kellőképpen segíti a zajcsökkentést, és nyugodt otthoni vagy munkakörnyezetet biztosít. Mint minden VELUX tetőtéri ablak, a Standard Plus ablakok is rendelkeznek beépített szellőztető megoldással. Az ablakokat min. 25 év élettartamra tervezték, a VELUX márkanév a garancia a kiváló minőségre.

További információért keresse a VELUX vevőszolgálatát a (+36-1) 436-0601-es telefonszámon vagy a vevoszolgalat@velux.com e-mail címen!

www.velux.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Lehet a konvektor energiahatékony? IGEN!

Lehet a konvektorral spórolni? IGEN! Lehet a konvektor szép is? IGEN! Konvektoros lakása van, felújítást tervez? A régi készülék sokat fogyaszt? A felújított lakásképbe már nem illik? Cserélje...


Új otthonunk, a tetőtér

A magyar otthonok többségében a tetőteret szinte csak tárolásra használjuk annak ellenére, hogy gazdaságosan lakótérré alakítható, amikor több térre van szükség. Egy tetőtér-beépítés fajlagos...