Mindig friss levegő ablaknyitás nélkül

2019-07-15 09:14:15 | Módosítva: 2019-07-15 09:14:58

Zajos, poros helyen lakik? Pollenallergiás? Nem tud ablakot nyitni kellemetlenségek nélkül? Új típusú hővisszanyerős szellőztetőgépek a Zehndertől, külső rács nélkül.


Az egyhelyiséges (Comfospot 50) és a kéthelyiséges (ComfoAir 70) hővisszanyerős szellőzőgépek eddig kizárólag a homlokzaton megjelenő külső ráccsal voltak rendelhetők. Ez néhány helyen (pl. műemlék épületek) kizárta a gépek beépítését. 2019 áprilisától elérhetők a Comfospot 50 és ComfoAir 70 olyan változatai, amelyeknél a friss levegő bejutását és az elhasznált levegő kidobását az ablakkávában megjelenő rácsok biztosítják, szinte láthatatlanul. A gépek két ventilátorral működnek, tehát elegendő egyetlen gép beépítése (az olcsóbb, egy ventilátoros decentralizált hővisszanyerők kettesével telepítendők). A ventilátorok radiál lapátozásúak, halk működésűek, könnyedén megbirkóznak akár a beépített pollenszűrő ellenállásával, vagy külső szélhatással is. A ventilátorok működése folyamatos, nincs zavaró irányváltás. Mindkét Zehnder decentralizált hővisszanyerő entalpia hőcserélővel ellátott, ami megakadályozza a lakás téli kiszáradását.


Bővebb információ:


Energetika 2020 Kft.
Bemutatótermünk címe: (előre egyeztetett időpontban)
1132 Budapest, Csanády utca 21. fszt. 1.
Telefon: +36-70-392-5995
www.szellozes.info
www.lakásszellőztetők.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Gyepgondozás, gyepápolás: lazítsuk vagy szellőztessük?

Tavasszal sok gyep nem a legszebb formáját mutatja, de ezen javíthatunk. A mohásodás, a nemezesedés, mind a kedvezőtlen körülmények jelei, melyeken javíthatunk annak érdekében, hogy nyárra ne a...


A Helios szellőztetői csak Önre hallgatnak

A Helios jelen generációs KWL hővisszanyerős szellőztető készülékei már a megjelenésükkor igen fejlett vezérléssel rendelkeztek. A beépített webszerveres technológiát takaró easyControls, a...