Minőségi szerszámgépek a Milwaukee-tól

2019-08-03 16:31:40 | Módosítva: 2019-08-03 16:35:05

1924-es megalakulása óta a Milwaukee az új termékek fejlesztése terén az iparban vezető szereppel bír. A szabadalmazott termékek közé tartozik a Tilt-Lok™, a világ legelső állítható fogantyúval rendelkező körfűrésze és a Sawzall (fűrészgép) – a 6 pozícióba állítható fogantyúval rendelkező Hatchet® szablyafűrész.


Új szerszámok a Daniella kínálatában!

A Milwaukee V28™ lítium-ion akkumulátoros rendszer egy újabb forradalmi megoldás volt az elektromos kéziszerszám iparágban. Elsőként építette be a lítium-ion akkumulátort a vezeték nélküli elektromos gépekbe. A Milwaukee V28 akkumulátor akár kétszer hosszabb működési időt, és 40-50%-kal több erőt biztosít, mint egy 18 voltos NiCd akkumulátor – azonos súly mellett.

A legújabb fejlesztések az M12 és az M18 akkumulátoros rendszereknél folytatódtak, ezek a szerszámok úgy lettek tervezve, hogy a profi alkalmazásokhoz szükséges erőt, sebességet, nyomatékot és tartósságot biztosítsák.

Az innováció napjainkban is folytatódik a Lok-Tor™ motoros fúró- és ütvefúrógép sorozattal, az ipar legszélesebb termékvonalához tartozó 18 V-os, egymás között is cserélhető akkumulátoros szerszámaival. Köszönhetően a vevőközpontú kutatásnak, a CAD-ra alapozott tervezésnek, a megnövelt élettartam és a megbízhatóság tesztelésnek, a gyors prototípus-fejlesztésnek és a piacra dobás előtti helyszíni kipróbálásoknak, a Milwaukee minden területen a fejlett, minőségi termékek szállítója hírnevvel dicsekedhet.
A Milwaukee küldetése, hogy profi felhasználók számára kizárólag kiváló minőségű, nagy teljesítményű termékeket biztosítson. A

Milwaukee a Stiletto Tool Company megvásárlásával 2007-ben megkezdte terjeszkedését a kéziszerszámok piacán is, ez a világ egyik vezető titán kalapács és egyéb kéziszerszám gyártója.

A Heavy Duty a Milwaukee® számára több mint szlogen. Ez ígéret, hogy a legjobbat kínálják a professzionális felhasználók számára. Milwaukee® mérnökei nem csupán szerszámokat terveznek. Úgy tervezik a szerszámokat, hogy azokkal a munkát jobban, gyorsabban, megbízhatóan és biztonságosan lehessen elvégezni.

Keresse Ön is a Milwaukee termékeket országszerte a Daniella Villamosság 30 szaküzletében és a www.daniella.hu webáruházban!


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Einhell - Red Line

Minőségi fejlődésen ment keresztül az Einhell márka, amit a belső tartalom változásán túl a színek is jelképeznek. A korábbi sárga, majd a következő lépcsőfokot jelentő kék színű gépek mellet mára...


Elemek és akkumulátorok

Technikai környezetünkben lassan minden elemmel vagy akkumulátorral működik. Olyan készülékek, eszközök, berendezések is, amik régen elképzelhetetlenek voltak hálózati táplálás nélkül, már csak...