Minőségi szerszámgépek a Milwaukee-tól

2019-08-03 16:31:40 | Módosítva: 2019-08-03 16:35:05

1924-es megalakulása óta a Milwaukee az új termékek fejlesztése terén az iparban vezető szereppel bír. A szabadalmazott termékek közé tartozik a Tilt-Lok™, a világ legelső állítható fogantyúval rendelkező körfűrésze és a Sawzall (fűrészgép) – a 6 pozícióba állítható fogantyúval rendelkező Hatchet® szablyafűrész.


Új szerszámok a Daniella kínálatában!

A Milwaukee V28™ lítium-ion akkumulátoros rendszer egy újabb forradalmi megoldás volt az elektromos kéziszerszám iparágban. Elsőként építette be a lítium-ion akkumulátort a vezeték nélküli elektromos gépekbe. A Milwaukee V28 akkumulátor akár kétszer hosszabb működési időt, és 40-50%-kal több erőt biztosít, mint egy 18 voltos NiCd akkumulátor – azonos súly mellett.

A legújabb fejlesztések az M12 és az M18 akkumulátoros rendszereknél folytatódtak, ezek a szerszámok úgy lettek tervezve, hogy a profi alkalmazásokhoz szükséges erőt, sebességet, nyomatékot és tartósságot biztosítsák.

Az innováció napjainkban is folytatódik a Lok-Tor™ motoros fúró- és ütvefúrógép sorozattal, az ipar legszélesebb termékvonalához tartozó 18 V-os, egymás között is cserélhető akkumulátoros szerszámaival. Köszönhetően a vevőközpontú kutatásnak, a CAD-ra alapozott tervezésnek, a megnövelt élettartam és a megbízhatóság tesztelésnek, a gyors prototípus-fejlesztésnek és a piacra dobás előtti helyszíni kipróbálásoknak, a Milwaukee minden területen a fejlett, minőségi termékek szállítója hírnevvel dicsekedhet.
A Milwaukee küldetése, hogy profi felhasználók számára kizárólag kiváló minőségű, nagy teljesítményű termékeket biztosítson. A

Milwaukee a Stiletto Tool Company megvásárlásával 2007-ben megkezdte terjeszkedését a kéziszerszámok piacán is, ez a világ egyik vezető titán kalapács és egyéb kéziszerszám gyártója.

A Heavy Duty a Milwaukee® számára több mint szlogen. Ez ígéret, hogy a legjobbat kínálják a professzionális felhasználók számára. Milwaukee® mérnökei nem csupán szerszámokat terveznek. Úgy tervezik a szerszámokat, hogy azokkal a munkát jobban, gyorsabban, megbízhatóan és biztonságosan lehessen elvégezni.

Keresse Ön is a Milwaukee termékeket országszerte a Daniella Villamosság 30 szaküzletében és a www.daniella.hu webáruházban!


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

RYOBI 18 V-os ONE+ termékcsalád

Nincs jobb annál, mint nagyokat lélegezni a friss levegőn, és gyönyörködni a természetben. Mindannyian ismerjük azt a jóleső érzést, amikor sikerül felállítanunk a sátrunkat, vagy sikerül tüzet...


Einhell - Red Line

Minőségi fejlődésen ment keresztül az Einhell márka, amit a belső tartalom változásán túl a színek is jelképeznek. A korábbi sárga, majd a következő lépcsőfokot jelentő kék színű gépek mellet mára...