Több mint 100 szerszám, egy akkumulátor

2019-08-12 17:12:31 | Módosítva: 2019-08-15 13:39:22

A RYOBI® ONE+ innovatív otthoni és kerti szerszámok sora egyre bővül. 2019 januárjától több mint 100 szerszámot használhatunk ugyanazzal az akkumulátorral, így a ONE+ a legnagyobb 18 V-os „barkács” akkumulátoros szerszámgéprendszer a piacon.


ONE+ minden feladathoz

A szerszámkészletünk összeállítását.Az eszközök eddigi legszélesebb választékával a ONE+ minden feladathoz kínál megoldást. Legyen az általános ház körüli tevékenység, kert karbantartása vagy akár a mindennapokhoz szükséges eszközök, beleértve a ventilátorokat, rádiókat vagy akár a világítást is. A ONE+ tudja a megoldást. Ha már rendelkezünk egy RYOBI® ONE+ eszközzel, most még több választási lehetőségünk lesz, és ha eddig még nem volt, soha nem késő elkezdeni RYOBI® szerszámkészletünk összeállítását.

A ONE+ akkumulátor minden rendszernek megfelel, ami azt jelenti, hogy a ONE+ termékcsalád minden egyes szerszáma – bármely, az 1990-es évek első generációs modelljeitől kezdve – ONE+ akkumulátorral táplálható, ami kényelmes vásárlási lehetőségeket kínál az új felhasználók és a meglévő felhasználók számára is. Vásárolhatunk egy kezdő szerszámcsomagot akkumulátorral és töltővel, és később bővíthetjük azt olcsóbban. Vagy, ha bővítjük ONE+ gépeink számát, egyszerűen vásároljuk meg csak a szerszámot, és kerüljük el a felesleges akkumulátorok és töltők újbóli megvásárlását.
A ONE+ rendszer – amely magában foglalja mind a háztartás, mind a kert igényeit kielégítő gépek sorozatát – lehetővé teszi, hogy egy akkumulátort használjunk minden 18 V-os géphez. A rendkívüli sokszínűséget és kényelmet kínáló ONE+ rendszer tipikus napi használatával az akkumulátort, pl. a sarokcsiszolóról egy mozdulattal leoldhatjuk – miután rendbe hoztuk a kerítésoszlopot –, és egy mozdulattal kézi porszívóra csatlakoztathatjuk, hogy kitisztítsuk az autónkat.

A termékcsalád számos speciális termékkel rendelkezik egy akkumulátoros megoldással – igényeinknek megfelelően. Autóápoláshoz olyan eszközök vannak, mint a polírozó vagy a pumpa; kempingezéshez térmegvilágító lámpák, ventilátor és reflektorfény, az alkotni vágyók számára ragasztópisztoly is található a választékban.


A RYOBI® ONE+ a szénkefe nélküli gépek legnagyobb választékát kínálja a 18 V-os barkács DIY gépek piacán. Ezek a gépek nagyobb teljesítménnyel és hatékonysággal működnek. A ONE+ több mint 20 éve élen jár az innovációk terén. A RYOBI® elsőként kínál szénkefe nélküli gépeket a barkács szegmensben.

A RYOBI® nagy teljesítményű akkumulátorai 2019 januártól elérhetőek, amik még hosszabb működési időt és nagyobb teljesítményt biztosítanak ONE+ gépeknek. A háztól a kertig és azon túl, kis és nagy munkákra, a RYOBI® ONE+ gépei mindig kéznél vannak, amikor szükség van rájuk. 100+ szerszám, csak egy akkumulátorral.https://hu.ryobitools.eu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Ryobi® új hibrid kerti gépek

Az akkumulátoros technológia fejlődésével olyan alkalmazási lehetőségek nyíltak meg az akkumulátoros gépek használata előtt, amiket korábban elképzelni sem lehetett – ma pedig már több gyártó...


Mostantól valódi élmény lesz a kerti ágvágás

Ha a valaki egyszer használni kezdi, azonnal rájön, hogy a kert körüli munkák szinte elképzelhetetlenek lesznek a STIHL GTA 26 akkumulátoros ágvágó fűrész nélkül. Sokoldalúan használható,...