Hiánypótló szakkönyv

Elektromos fűtés a jövő megoldása!

2019-09-25 15:12:10 | Módosítva: 2019-09-26 15:15:46

Valljuk be őszintén, az elektromos fűtéssel kapcsolatban sokaknak fenntartásai vannak. Ez természetesen abból is adódik, hogy megfelelő információk hiányában az ember a jól bevált, hagyományos, vagy trendi, új fűtési megoldások irányába indul el. Ifjabb Czinege KárolyElektromos fűtés a jövő megoldása!” című könyve ezt a hiányt kívánja pótolni.

Ha építkezel, felújítasz, korszerűsítenéd fűtési rendszeredet, de nem tudod, hogy a sok rád zúduló lehetőség közül melyiket válaszd, akkor ez a könyv lesz életed legjobb befektetése. Egy olyan közérthető, olvasmányos, egyúttal praktikus információkkal teli könyv született, amelyet érdeklődéssel forgathat bárki.
A könyv márka-független nézőpontból világítja át az épületfűtések területét, megismertetve az elektromos fűtéseket a laikus érdeklődőkkel, miközben könyörtelenül leszámol a témával kapcsolatos tévhitekkel.
A szerző 20 év szakmai tapasztalatait foglalja össze, osztja meg olvasóival. Szemléletesen mutatja meg, hogy az elektromos fűtésnek milyen felhasználási területei, fajtái vannak, amire nem is gondolnánk:

- lépcsők, járdák, rámpák fűtése,

- elektromos padlófűtés,

- elektromos radiátor,

- infrasugárzó,

- járólapok temperálása,

- törölközőszárító és tükörfűtés,

- csövek kísérő fűtése,

- esőcsatorna fűtés,

- átfolyós elektromos vízmelegítő,

- fűtött szőnyeg,

- napelem,

 Ifj. Czinege Károly könyve világos eligazítást nyújt azoknak, akik magánemberként (építkezés, felújítás kapcsán) érdeklődnek a téma iránt.
További információkért kattintson ide.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Lassan újulnak meg a családi házak

A falusi CSOK új lendületet adhat az épület-energiahatékonyságnakMagyarországon évente alig 20-25 ezer családi házat újítanak fel és szigetelnek tulajdonosaik. Ha ebben az ütemben haladunk,...


Mediterrán életérzés

Egyre több embertől hallom, hogy mediterrán stílusú házat, mediterrán jellegű teraszt, kertet szeretne, és valóban, egyre több olyan családi házat, kertes házat látni, ami némileg emlékeztet...