Hiánypótló szakkönyv

Elektromos fűtés a jövő megoldása!

2019-09-25 15:12:10 | Módosítva: 2019-09-26 15:15:46

Valljuk be őszintén, az elektromos fűtéssel kapcsolatban sokaknak fenntartásai vannak. Ez természetesen abból is adódik, hogy megfelelő információk hiányában az ember a jól bevált, hagyományos, vagy trendi, új fűtési megoldások irányába indul el. Ifjabb Czinege KárolyElektromos fűtés a jövő megoldása!” című könyve ezt a hiányt kívánja pótolni.

Ha építkezel, felújítasz, korszerűsítenéd fűtési rendszeredet, de nem tudod, hogy a sok rád zúduló lehetőség közül melyiket válaszd, akkor ez a könyv lesz életed legjobb befektetése. Egy olyan közérthető, olvasmányos, egyúttal praktikus információkkal teli könyv született, amelyet érdeklődéssel forgathat bárki.
A könyv márka-független nézőpontból világítja át az épületfűtések területét, megismertetve az elektromos fűtéseket a laikus érdeklődőkkel, miközben könyörtelenül leszámol a témával kapcsolatos tévhitekkel.
A szerző 20 év szakmai tapasztalatait foglalja össze, osztja meg olvasóival. Szemléletesen mutatja meg, hogy az elektromos fűtésnek milyen felhasználási területei, fajtái vannak, amire nem is gondolnánk:

- lépcsők, járdák, rámpák fűtése,

- elektromos padlófűtés,

- elektromos radiátor,

- infrasugárzó,

- járólapok temperálása,

- törölközőszárító és tükörfűtés,

- csövek kísérő fűtése,

- esőcsatorna fűtés,

- átfolyós elektromos vízmelegítő,

- fűtött szőnyeg,

- napelem,

 Ifj. Czinege Károly könyve világos eligazítást nyújt azoknak, akik magánemberként (építkezés, felújítás kapcsán) érdeklődnek a téma iránt.
További információkért kattintson ide.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Elektromos fűtés

Bár még a szakemberek körében is gyakran vitákat generál, az elektromos fűtés létjogosultsága a modern lakásépítészetben megkérdőjelezhetetlen. A hőszivattyútól az elektromos radiátorig...


Fejezzük be az építkezést, felújítást!

Év elején sokan vágtak bele lakás- vagy ház átalakítási projektbe, de mindig könnyebb valamit elkezdeni, mint befejezni. Így sokan vannak, akiknek még nem sikerült pontot tenni a megkezdett...