WD-40 BIKE

2019-10-07 08:34:14 | Módosítva: 2019-10-07 08:35:17

A WD-40 BIKE egy termékcsalád, melyet kimondottan arra fejlesztettek ki, hogy védelmet nyújtson kerékpárjának az év minden napján. A termékcsalád széleskörű kutatási és fejlesztési munka eredményeként született meg, melyet kerékpár szakértőkkel szoros együttműködésben végeztek annak érdekében, hogy létrehozzanak egy olyan termékcsaládot, mely kategóriáján belül kimagasló teljesítményt biztosít az Ön kerékpárjának.


Mit tesz a lerakódott kosz?

– Csökkenti a kenés hatékonyságát, ami nagyobb mértékű súrlódást okoz.
– Gyorsítja a lánc kopását, csökkenti az élettartamát.
– Növeli a lánc hangját.
– Zavarja a zökkenőmentes sebességváltást.
– Beereszti a vizet, így fennáll a rozsda és a korrózió lehetősége.

WD-40 BIKE CLEANER egy általános tisztítószer, amely a festett, műanyag, gumi és króm felületeken egyaránt használható.
WD-40 BIKE DEGREASER tökéletesen eltávolítja a zsírt, az olajat és az olajsarat a kerékpár alkatrészeiről. Tökéletesen alkalmas a kerékpár hajtásrendszerének újjá varázslására.

WD-40 BIKE ALL CONDITIONS LUBE kenőanyag, mely a kerékpár összes mozgó, csúszó egységénél használható. Olajozható vele a lánc, de emellett kenhetőek a váltó csapjai, a teló becsúszószárai, a nyikorgó nyeregcső is. Kimondottan száraz és poros környezetben való biciklizésre a WD-40 BIKE DRY LUBE kenő anyagot fejlesztették ki, a WD-40 BIKE WET LUBE kitűnően használható, ha esős, nedves körülmények között kell bringázni. A WD-40 BIKE termékek rendszeres használatával meghosszabbíthatja kerékpárja élettartamát.

További információért keresse fel a https://wd40.hu weboldalt!


Kövesse a WD-40 facebook oldalát: https://www.facebook.com


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: kerékpár, WD40, WD 40 BIKE

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Bicikli tavaszi felkészítése

Bizonyára sokan vannak velem együtt, akik már alig várják a jó idő beköszöntét, hogy újra nyeregbe pattanhassanak. A bringát elővéve érdemes néhány órát rászánni, hogy műszakilag tökéletes...


Defektes a gumi?

Jó állapotban lévő köpennyel, ésajavasolt nyomásra fújt belsővel a bringás defektek nagy részét elkerülhetjük, de aleeresztett gumi sem jelent minden esetben lyukadást. A legjobb minőségű tömlő is...