Cipők tárolása

2019-10-07 10:54:42 | Módosítva: 2019-10-07 11:02:15

A cipők tárolását több dolog is kissé megnehezíti. Pl. ha összezsúfoljuk cipőinket, megtörhet a talpuk és a cipőfelsőrész is, vagy összekarcolja és összepiszkítja az egyiknek a talpa a másiknak a felsőrészét stb. Aztán jó, ha a lakás bejáratának közelében tudjuk tárolni cipőinket, hogy az lehessen az utolsó darab, amit felveszünk, mielőtt kilépünk a lakásból. És a legtöbb esetben a cipők mennyisége is problémát tud okozni.


Egy 5 tagú család cipőmennyiségét, ami papucsokkal, csizmákkal stb. minimum 20 pár cipő, nem egyszerű elhelyezni. Ebbe a mennyiségbe bele sem fér a tinédzserek és az asszonyok – sokszor végeláthatatlan mennyiségű és színű – cipőválasztéka. Szerencsére elég kis helyen elférnek még a 45-ös férfi cipők is, de azért a kreatív megoldásokat keresni kell. Az előszobákban elhelyezett kisszekrények, és a szekrények alsó polcai nagyon alkalmasak a cipők tárolására, mert így nem kell az utca piszkát bevinni a lakás belső helyiségeibe. Legyünk bármennyire is rendesek és tiszták, a cipő talpát szinte senki nem mossa le naponta, esetleg a szezonvégi elrakásnál lesznek csak olyan tisztára mosva a cipőtalpak, hogy egy szobai ruhásszekrénybe tegyük őket. Bárhol is alakítunk ki végül helyet a cipőknek, a két legfontosabb szempont, hogy vigyázzunk a cipőkkel behordott piszokkal, és hogy vigyázzunk a cipőre is; ne törjön meg se a talpa, se a cipőfelsőrész.

Képes ötletadó


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Tiszta levegős energiatárolás

Kriogén technológiájú energiatárolót építenek az Egyesült Királyságban, Manchestertől alig 10 kilométerre. Európa legnagyobb kapacitású rendszere egyhuzamban akár négy hétig is képes lesz áramot...


Kreatív szekrények

A készen, garnitúrában megvásárolt szekrényeket esetenként egyedi darabokkal is ki lehet egészíteni. Olykor az ilyen szekrények a helyi adottságokat kihasználva kerülnek kialakításra, más...