Cipők tárolása

2019-10-07 10:54:42 | Módosítva: 2019-10-07 11:02:15

A cipők tárolását több dolog is kissé megnehezíti. Pl. ha összezsúfoljuk cipőinket, megtörhet a talpuk és a cipőfelsőrész is, vagy összekarcolja és összepiszkítja az egyiknek a talpa a másiknak a felsőrészét stb. Aztán jó, ha a lakás bejáratának közelében tudjuk tárolni cipőinket, hogy az lehessen az utolsó darab, amit felveszünk, mielőtt kilépünk a lakásból. És a legtöbb esetben a cipők mennyisége is problémát tud okozni.


Egy 5 tagú család cipőmennyiségét, ami papucsokkal, csizmákkal stb. minimum 20 pár cipő, nem egyszerű elhelyezni. Ebbe a mennyiségbe bele sem fér a tinédzserek és az asszonyok – sokszor végeláthatatlan mennyiségű és színű – cipőválasztéka. Szerencsére elég kis helyen elférnek még a 45-ös férfi cipők is, de azért a kreatív megoldásokat keresni kell. Az előszobákban elhelyezett kisszekrények, és a szekrények alsó polcai nagyon alkalmasak a cipők tárolására, mert így nem kell az utca piszkát bevinni a lakás belső helyiségeibe. Legyünk bármennyire is rendesek és tiszták, a cipő talpát szinte senki nem mossa le naponta, esetleg a szezonvégi elrakásnál lesznek csak olyan tisztára mosva a cipőtalpak, hogy egy szobai ruhásszekrénybe tegyük őket. Bárhol is alakítunk ki végül helyet a cipőknek, a két legfontosabb szempont, hogy vigyázzunk a cipőkkel behordott piszokkal, és hogy vigyázzunk a cipőre is; ne törjön meg se a talpa, se a cipőfelsőrész.

Képes ötletadó


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

TV-re hangolt szobafalak

A mai tv készülékek természetesen többnyire nagyok és laposak. Ezért a szobák berendezésében is komoly szerepet játszanak. Akár mint hajdanán, csak akkor ormótlan, nehéz ládák voltak, amelyeket...


Virágállványok a lakásban

A hideg idő beálltával több figyelmet fordítunk szobanövényeinkre. A kertből, a teraszról is beköltöztetünk néhány példányt, és a lakás komfortérzetét is növeljük több szobanövénnyel. Azt is...