Foltozás folyékony PVC folttal

2019-10-07 11:11:21 | Módosítva: 2019-10-07 11:12:25

Még mindig számos felfújható kajak és csónak szeli folyóink és tavaink vizét, amelyek azonban kényesek a külső sérülésekre.


Elég egy hegyes kő vagy egyéb tárgy

Még a közel múltban is csak ragasztott foltozással lehetett kijavítani, ami elég hosszadalmas volt, és a helyszínen nem is lehetett mindig elvégezni. Ezt a régi módú foltot és ragasztót helyettesíti egy új termék, amellyel nemcsak csónakokat, hanem minden egyéb PVC anyagú tárgyat meg lehet javítani. Takaróponyvákat és akár felfújható medencék javítását is lehetővé teszi, és még a bőr anyagok ragasztására is alkalmas az egyedi kémiai képletű folyékony PVC, ami folyékony PVC anyagként tartalmazza a javításokhoz szükséges anyagot. Csak fel kell teríteni a sérült részre, és várni az anyag száradására. Ehhez 24 óra szükséges. Használatakor a hőmérséklet hatására az adott tárgy, javító anyaggal bekent felületén kémiai reakció következik be. Az anyaga rugalmas, hőálló, UV álló, a javított rész tartósan igénybe vehető. Nem tartalmaz maró anyagot, szemben az eddigi ragasztókkal. A folyékony PVC folt feladata a sérült anyagszerkezet feloldása, javítása és megújítása.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Tisztítás természetes anyagokkal

Se szeri, se száma a boltok polcain található tisztítószereknek, sokszor mégis avval szembesülünk, hogy nem kellően hatékonyak. Ilyenkor érdemes kipróbálni anyáink, nagyanyáink hagyományos,...


Ragasztók ABC-je

Aki építkezik, vagy épp átalakítja konyháját, fürdőszobáját, teraszát, elérkezik ahhoz a pillanathoz, hogy kiválaszthatja a burkolatot. A ma forgalomban lévő kerámia-, gres- és természetes kőlapok...