Algásodás és falpenész

2019-10-18 11:48:31 | Módosítva: 2019-10-18 11:56:49

Csupán 3 lépésben, akár mi magunk is megoldhatjuk ezt a problémát. Elsőként a fertőzött beltéri fal- és mennyezetfelületeket egy nedves ruhával alaposan megtisztítjuk. Majd amikor a felületek megszáradtak, azokat bepermetezzük alga- és penészölő szerrel – esetünkben a JUB Algicide Plus termé­kével. Makacs penész esetén az eljárást megismételjük. 8-12 óra száradást követően, amikor a felületek már teljesen megszáradtak, nekiláthatunk a festésnek.


Fontos, hogy olyan festékre essen a választásunk, amely ellenálló a penészedéssel szemben. A JUB-nál elsősorban a JUPOL CITRO speciális, beltéri falfestéket vagy a BELTÉRI BIO MÉSZFESTÉK-et javasoljuk, az algák és a penész elleni hosszútávú védelem érdekében. A JUPOL CITRO-val különösen kellemes a festés, hiszen felhordása közben kellemes citrom illattal frissíti a helyiséget.

Miért a JUPOL Citro-t javasoljuk?

A festéket célirányosan fejlesztették ki, elsősorban olyan helyiségek falainak és mennyezeteinek dekoratív védelmére, ahol a levegő magas relatív nedvességtartalma miatt nagy a kondenzvíz megjelenésének valószínűsége, és ezzel együtt nagy eséllyel jelennek meg a falpenész különböző formái. Elsősorban konyhákban, fürdőszobákban, de egyéb helyiségekben is javasoljuk. Új lakóépületekben megelőző jelleggel ajánljuk, mert rendkívül alacsony benne az illé­kony szerves vegyület tartalom, száraz dörzsöléssel szemben ellenálló. További tulajdonságok:

– kiváló páraáteresztő képesség,
– kiváló fedőképesség,
– rengeteg matt színárnyalat.


Már 2 literes kiszerelésben is elérhető.

https://www.jub.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Kerti tavak buktatói

A kerti tó amellett, hogy szép állandó párolgásával jó hatással van a kert mikroklímájára. Egy tó lehet egy lesüllyesztett dézsa, egy előre gyártott szabálytalan alakú egyszerűen leásható...


Penészes, salétromos falakra

Nincs többé gondja apenészes, salétromos falakkal ha nagyhatású készítményeinket használja! Praktikus kiszerelések, kedvező árak!