Heraklith fagyapot lapok a Puskás Stadionban

2019-10-22 12:21:37 | Módosítva: 2019-10-22 12:50:28

Ahogy közeledik a Puskás Ferenc Stadion tervezett átadása (2019 november 15.), egyre látványosabb - mind kinézetében, mind pedig funkcióiban - ez a gigantikus építkezés.


Pár érdekes adat az épületről:

  • befogadóképesség 67 155 fő
  • 130 ezer m3 betont használnak fel építés során
  • legmagasabb pontja 50,70 méter
  • az épületben 80 db Sky box található

A stadion építésénél nagy mennyiségben használták fel a Knauf Insulation Heraklith termékét, ami kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkezik. Természetesen nem csak a sky boxoknál, hanem az összes folyosó mennyezetén, gépészeti terekben, játékoskijárókban, játékosfogadókban is találkozhatunk a Heraklith fagyapot lapokkal.

Az épület akusztikai tervezői a hang utórezgési idejét akarták csökkenteni a fagyapot termék beépítésével. A Heraklith fagyapot lapok feketére festve, élképezve, 50 mm vastagságban kerültek beépítésre több tízezer m2 mennyiségben, beütőszeg nélküli DHM dübelezéssel; ezzel is elősegítve a gyors és pontos munkavégzést.További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fújható üveggyapot költség és időmegtakarítással.

Fújható üveggyapot költség és időmegtakarítással A múlt év késő őszén kezdődött a zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium energetikai felújítása. Problémát okozott azonban a képen is látható...


Zümmög a gépház

A Debreceni Nemzetközi Iskola épület együttesének hűtési/fűtési rendszereit kiszolgáló ún. folyadékhűtő gépház zajszigetelése elengedhetetlen volt a környező lakóépületek zajhatás elleni...