Elektromos fűtési megoldások fürdőszobákba

2019-10-25 07:27:24 | Módosítva: 2019-10-25 07:39:08

Az ősz beköszöntével, fokozatosan csökken a hőmérséklet mind kint, mind pedig az otthonunkban. Az addig megszokott kellemes meleget, fűtés és szellőztetés hiányában felváltja az egyre hűvösödő párás levegő. Sokan igyekeznek minél későbbre kitolni a fűtési szezon kezdetét, ám ez kedvezőtlen a nedves ruhák, törölközők szárítása szempontjából.

Senki sem szereti, ha az éppen használni kívánt törölközője vizes és ezzel funkcióját nem tudja betölteni. A Radeco Adamo elektromos törölköző szárítói erre a célra kitűnő megoldást jelentenek. Nem kell a meglévő fűtési rendszerbe bekötni, attól függetlenül üzemeltethetjük, akkor, amikor szükség van rá. Mindössze egy földelt konnektorra van szükség, és a felszerelést követően máris üzemkész.

A fűtőtest szinterezett, festett acélprofilból készül, ami glikol folyadékkal van feltöltve. Ebben foglal helyet egy sajátos felépítésű elektromos fűtőegység, amit egy elektronikus termosztát szabályoz. A törölköző szárítók különböző méretben és ehhez igazodó villamos teljesítményben érhetők el. Méretéből adódóan képes akár egy kisebb fürdőszoba befűtésére is.


A fürdőszobákban egy másik kiváló megoldást nyújt önálló fűtésként is az elektromos padlófűtés. A padlófűtés nagy előnye más fűtési megoldásokkal szemben, hogy az alulról érkező meleg miatt alacsonyabb hőmérséklet is elegendő azonos hőérzethez. Ez kifejezetten hasznos az olyan helyiségeknél, mint a fürdőszoba, ahol egyébként is magasabb hőmérsékletet igényelnénk a megfelelő komfortérzet eléréséhez.


A Raychem QuickNet fűtőhálói közvetlenül a járólap alá, a csemperagasztóba rakhatók. A vékony, mindössze 3,5 mm vastag, öntapadós hálók, gyors telepítést tesznek lehetővé. Biztonságos, karbantartást nem igénylő megoldás, legyen szó új építésről, vagy felújításról. Alkalmazhatók fő- vagy kiegészítő fűtésként egyaránt. Kiegészítve egy programozható termosztáttal, minden este kellemes meleg várhat minket a fürdőhelyiségben, és a vizes járólap is könnyebben felszárad.

www.daniella.huTovábbi érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Hétvégén is kényelmesen

Manapság egyre több szó esik a hétvégi házak, üdülők fűtéséről, hiszen sokan szeretnének elvonulni nyugalmas második otthonukba télen is. Sok helyen, főleg a magyarországi tavaknál – Balaton,...


Norvég elektromos fűtés megoldás

Az elmúlt időszakok gáz ár változásai miatt egyre nagyobb figyelmet kapnak az alternatív fűtés megoldások. Cégünk világszerte ismert norvég gyártók fűtéstechnikai megoldásaival kínál komplett,...