Elektromos fűtési megoldások fürdőszobákba

2019-10-25 07:27:24 | Módosítva: 2019-10-25 07:39:08

Az ősz beköszöntével, fokozatosan csökken a hőmérséklet mind kint, mind pedig az otthonunkban. Az addig megszokott kellemes meleget, fűtés és szellőztetés hiányában felváltja az egyre hűvösödő párás levegő. Sokan igyekeznek minél későbbre kitolni a fűtési szezon kezdetét, ám ez kedvezőtlen a nedves ruhák, törölközők szárítása szempontjából.

Senki sem szereti, ha az éppen használni kívánt törölközője vizes és ezzel funkcióját nem tudja betölteni. A Radeco Adamo elektromos törölköző szárítói erre a célra kitűnő megoldást jelentenek. Nem kell a meglévő fűtési rendszerbe bekötni, attól függetlenül üzemeltethetjük, akkor, amikor szükség van rá. Mindössze egy földelt konnektorra van szükség, és a felszerelést követően máris üzemkész.

A fűtőtest szinterezett, festett acélprofilból készül, ami glikol folyadékkal van feltöltve. Ebben foglal helyet egy sajátos felépítésű elektromos fűtőegység, amit egy elektronikus termosztát szabályoz. A törölköző szárítók különböző méretben és ehhez igazodó villamos teljesítményben érhetők el. Méretéből adódóan képes akár egy kisebb fürdőszoba befűtésére is.


A fürdőszobákban egy másik kiváló megoldást nyújt önálló fűtésként is az elektromos padlófűtés. A padlófűtés nagy előnye más fűtési megoldásokkal szemben, hogy az alulról érkező meleg miatt alacsonyabb hőmérséklet is elegendő azonos hőérzethez. Ez kifejezetten hasznos az olyan helyiségeknél, mint a fürdőszoba, ahol egyébként is magasabb hőmérsékletet igényelnénk a megfelelő komfortérzet eléréséhez.


A Raychem QuickNet fűtőhálói közvetlenül a járólap alá, a csemperagasztóba rakhatók. A vékony, mindössze 3,5 mm vastag, öntapadós hálók, gyors telepítést tesznek lehetővé. Biztonságos, karbantartást nem igénylő megoldás, legyen szó új építésről, vagy felújításról. Alkalmazhatók fő- vagy kiegészítő fűtésként egyaránt. Kiegészítve egy programozható termosztáttal, minden este kellemes meleg várhat minket a fürdőhelyiségben, és a vizes járólap is könnyebben felszárad.

www.daniella.huTovábbi érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Norvég elektromos fűtés megoldás

Az elmúlt időszakok gáz ár változásai miatt egyre nagyobb figyelmet kapnak az alternatív fűtés megoldások. Cégünk világszerte ismert norvég gyártók fűtéstechnikai megoldásaival kínál komplett,...


Infra fűtés

Az infrapanelekből kilépő hősugarak hasonlóak a Nap sugaraihoz. Az infrafűtés infravörös sugárzást állít elő, és azt használja hőtermelésre. Vagyis ugyanaz a módszer, ahogy a Nap az általa...