Sarok gardróbszoba

2019-12-12 13:10:14 | Módosítva: 2019-12-12 13:11:03

Elsősorban a gyerek- és ifjúsági bútorok kínálatában találhatjuk meg ezeket a különleges, sokfunkciós darabokat, pedig sok családban jól jönne, ha ilyen egyszerűen meg tudnák oldani a szükségből adódó tárolási feladatokat a lakásban úgy, hogy rendet is lehessen tartani.


Nagyon sokat élnek olyan méretű lakásban, ahol éppen csak annyi hely van, ami a mindennapjainkhoz szükséges dolgok tárolására alkalmas. Nem marad hely a tollas ütő, a nagybőrönd, a labda stb. kényelmes tárolására. A lakásba zsúfolt mély gardróbszekrények ugyan elnyelik ezeket a tárgyakat, de nehéz rendszerezni, amit egyszer beraktunk leghátulra, talán évek múlva kerül csak elő ismét. Akármilyen kicsi is, a gardróbszoba egy másik tagadhatatlan előnye, hogy a nyitott polcok lehetőséget adnak a ruhák, kabátok, cipők stb. szellőzésére is. Mielőtt végleges helyére tennénk dolgainkat, van lehetőségünk kiakasztani pár napra egy fogasra anélkül, hogy a lakásban rendetlen hatást keltene. A sarok gardróbszoba ugyan a szoba alapterületéből veszi el helyet, de mindent tud kicsiben, amit a kényelmes nagy lakások gardróbszobái. Van hely akár átöltözni is, ami jól jöhet, ha vendégek vannak, vagy két kamasz gyerek osztozik egy szobán, és egymás előtt sem öltözködnek szívesen.A szoba sarkában lehet felépíteni

2-3 nm is elegendő, ami kb. 1,6x1,6 méter helyet igényel. Minden eleme bútorlap, készen is kapható a hazai bútoráruházakban is, és nem is drágább, mint egy hagyományos gardróbszekrény. Felül célszerű nyitva hagyni, hogy szellőzni tudjon. Belül sok polc, fiókok, fogasok vannak, kívülről pedig könyvespolcok, kisszekrények kaphatnak helyet, így nem csupasz falként hatnak, hanem hasznos lakberendezési- és tároló-, díszítő funkciójuk is van.
További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fogas ágakból

Aki szereti a szokatlan megoldásokat, az faágakból is készíthet fogast, ami akár a fürdőszobába, vagy esetleg még az előszobában is jól mutat, és meghökkentően hatásos berendezési tárgy lehet.


Lakberendezés autóimádóknak

Bár az autó mindennapi használati eszközünk, ám nálunk is egyre többen vannak, akik másként tekintenek kedvenc járműveikre, sőtrohamosan gyarapodik a veterán kocsikat birtoklók száma is....