Fürdőszobai kiegészítők fúrás nélkül

2020-02-09 10:20:55 | Módosítva: 2020-02-17 07:32:11

Biztos ön is járt már úgy, hogy belépett a gyönyörű fürdőszobájába, ahol az új csempére kellett volna felszerelnie a fürdőszobai kiegészítőket. Egyik kezében a szappantartó, a másikban falfúró és a dilemma, hogy most tényleg meg kell-e fúrni ezt a gyönyörű falat. Mostantól nem kell ilyen helyzetbe kerülnie, mert már itthon is kaphatók a falra ragasztható fürdőszobai kiegészítők.


A szabadalmaztatott Power.Kit technológiát a tesa® hozta el nekünk és több termékcsaláddal, illetve széles termékpalettával van jelen az OBI webshopjában. A többféle design között biztos mindenki talál számára megfelelőt. Akár a modern szögletes króm megjelenést részesíti előnyben, akár a klasszikus kerek formákat szereti, biztosan meg fogja találni azt, amelyik az ön fürdőszobájába illik.

A termék dobozában több dolgot találunk: a kiválasztott fürdőszobai kiegészítőt – ami több darabból is állhat –, illetve a rögzítéshez, azaz a ragasztáshoz, szereléshez szükséges eszközöket. Ezáltal nem lesz szükségünk extra szerszámokra.


A technológia alapját két elem képezi. Egyrészt az adapter, amit felragasztunk a csempére vagy más alkalmas falfelületre, és amire majd rögzítjük a fürdőszobai kiegészítőt. Másrészt a ragasztó, ami az extra erős és tartós kötést biztosítja.

Nincs más dolgunk, mint kijelölni a fürdőszobai kiegészítőnk helyét, a mellékelt tájékoztató alapján követni a felhelyezés lépéseit, majd 12 óra száradás után az adapterre felcsavarozni a szappan- vagy a törölköző-, esetleg a WC-papír tartót. Mint minden ragasztásnál, itt is fontos a felület tisztítása és zsírtalanítása a műveletek előtt.

Számos felületre tartósan felragaszthatók a tesa® fürdőszobai termékei. Kevés anyagnak vannak olyan tulajdonságai, melyeket ne tudna kezelni a tesa® Power.Kit példátlan ereje.

A tesa® Power.Kit technológia egyik előnye a szabványos kialakítás, ami lehetővé teszi a kiegészítők cserélgetését. Például ha a mosdó egyik oldalára egy sima szappantartót, a másik oldalára egy szappanadagolót szereltünk fel, de használat közben kiderült, hogy meg kellene cserélnünk, mert úgy jobban kézre áll, akkor elég csak a kiegészítőket az adapterről lecsavaroznunk és megcserélnünk, nincs szükség az adapterek eltávolítására és újra ragasztására.

Amennyiben mégis szeretnénk levenni a falról a felszerelt fürdőszobai kiegészítőt, akkor sincs semmi probléma, mert a tesa® Power.Kit nyomtalanul eltávolítható a felületről, akár még évekkel később is.


Ha szeretne többet tudni a technológia műkö­déséről vagy kíváncsi milyen felületekre ragad biztonságosan a tesa® Power.Kit, akkor látogasson el erre a linkre vagy a videóra.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Speciális fiókok oda, ahová nem lehet fiókot tenni

A modern konyhák egyik nagy előnye, hogy olyan helyeket is kényelmesen tudunk használni, amelyek régebben még a kihasználhatatlan holtterek közé tartoztak. A kisméretű konyhákban pedig minden...


Gondosan tervezett világítás

Egy lakás világításának megtervezése több mint lámpákat szerelni az előre kiépített vezetékekre. Ugyanakkor – egy lakásfelújítás lehetőséget ad arra, hogy ezeket a kiépítéseket gondosan...