Egy tökéletes hely ezermestereknek

2020-02-19 14:32:29 | Módosítva: 2020-03-09 08:26:06

Képzelj el egy áruházat, ahol valamivel több mint százezer olyan hasznos termék található amelyik elengedhetetlen, ha kerted van, ha barkácsolsz, vagy ha ezermester vagy. Ráadásul ezek a termékek nem csak a weboldalon, hanem az 1300 négyzetméteres érdi boltban is megvásárolhatók. A SzerszamKell.hu barkácsáruház egy tökéletes hely ezermestereknek.


Keltsd fel a természetet velünk

Tavasszal fel kell keltened a kertedet, a természetet. Ilyenkor legelőször a kéziszerszámok, az ásók, a lapátok, a gereblyék és a talicskák kerülnek elő, hiszen kertet rendezel, szépítgetsz, óvatosan ébresztgeted a természetet. Aztán - ahogy kitavaszodik - folytatódnak a kerti munkák és a kertfenntartás, a kert szépítése, megújítása következik. Ilyenkor a fűkaszáktól kezdve a sövénynyírókon át a különféle fűnyírókig – akár benzines, akár elektromos – rengeteg kerti szerszámra lesz szükségünk, hogy szép kerttel, felkészülve várhassuk és élvezhessük a nyarat. Aztán minden lecsendesedik, az ősz beállta előtt a komposztálók, a rönkhasítók, permetezők, balták, fejszék azok, amikre szükséged lesz. A SzerszamKell.hu webáruházban (vagy az érdi boltban) ezeket a kerti szerszámokat, eszközöket mind-mind megtalálod, és megvásárolhatod.

 

Ahol a nyár kezdődik

A SzerszamKell.hu-n mindent megtalálsz, ami egy tökéletes nyárhoz szükséges. Képzeld el az ideális nyári napod. Meleg van, lezuhanyozol a kerti zuhannyal, hogy aztán megmártózz a kerti medencédben, és a fürdés után kényelembe helyezd magad a szuperkényelmes, elegáns kerti garnitúrádon. És még csak most kezdődik a kerti grillparti, amihez szintén mindent megtalálsz a SzerszamKell.hu oldalon vagy az érdi üzletben. Az öntözők, a locsolók, a kerti játékok, a kerti tárolók évszaka a nyár, amikor többet vagy a kertben, mint a házban.

 

Barkácsolók fellegvára

Ha szeretünk barkácsolni, alkotni, építeni, felújítani vagy akár egy teljesen újat készíteni akkor is a SzerszamKell.hu a tökéletes választás, hiszen majdnem minden olyan szerszámot, terméket megtalálsz itt, ami ehhez szükséges: akár „amatőr” akár „profi” barkácsoló is vagy. A választék tényleg hatalmas: a favésőktől kezdve a csavarhúzókon át, a menetfúrókon, menetmetszőkön keresztül egészen a gyalukig, fűrészekig barkácskésekig mindent egy helyen meg tudsz szerezni)

 

Ahol könnyű vásárolni

A SzerszamKell.hu Magyarország egyik legnagyobb online barkácsáruháza, ahol minden a kényelmünkről szól. Zavarba ejtően nagy a kínálat (jellemző, hogy benzines fűnyíróból több tízfajta van, vagy hogy kerti játékból és kerti bútorból is hatalmas a választék), miközben rengeteg kéziszerszámot és szinte minden olyan eszközt megtalálhatunk, amivel barkácsolni kell, és lehet is - ráadásul várnunk sem kell, mert vagy az érdi boltban megtaláljuk, vagy akár egyetlen nap alatt házhoz szállíttathatjuk a terméket, amire szükségünk van. 


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.


A Dremel bemutatja: Dremel 4000 multiszerszám

Idén ősszel jelenik meg a Dremel legerősebb multiszerszáma, ami egyben a legnagyobb teljesítményű multiszerszám a piacon. Ez a Dremel 4000. Az új gép jelenlegi 400-as Digitális sorozatot váltja...