Egy tökéletes hely ezermestereknek

2020-02-19 14:32:29 | Módosítva: 2020-03-09 08:26:06

Képzelj el egy áruházat, ahol valamivel több mint százezer olyan hasznos termék található amelyik elengedhetetlen, ha kerted van, ha barkácsolsz, vagy ha ezermester vagy. Ráadásul ezek a termékek nem csak a weboldalon, hanem az 1300 négyzetméteres érdi boltban is megvásárolhatók. A SzerszamKell.hu barkácsáruház egy tökéletes hely ezermestereknek.


Keltsd fel a természetet velünk

Tavasszal fel kell keltened a kertedet, a természetet. Ilyenkor legelőször a kéziszerszámok, az ásók, a lapátok, a gereblyék és a talicskák kerülnek elő, hiszen kertet rendezel, szépítgetsz, óvatosan ébresztgeted a természetet. Aztán - ahogy kitavaszodik - folytatódnak a kerti munkák és a kertfenntartás, a kert szépítése, megújítása következik. Ilyenkor a fűkaszáktól kezdve a sövénynyírókon át a különféle fűnyírókig – akár benzines, akár elektromos – rengeteg kerti szerszámra lesz szükségünk, hogy szép kerttel, felkészülve várhassuk és élvezhessük a nyarat. Aztán minden lecsendesedik, az ősz beállta előtt a komposztálók, a rönkhasítók, permetezők, balták, fejszék azok, amikre szükséged lesz. A SzerszamKell.hu webáruházban (vagy az érdi boltban) ezeket a kerti szerszámokat, eszközöket mind-mind megtalálod, és megvásárolhatod.

 

Ahol a nyár kezdődik

A SzerszamKell.hu-n mindent megtalálsz, ami egy tökéletes nyárhoz szükséges. Képzeld el az ideális nyári napod. Meleg van, lezuhanyozol a kerti zuhannyal, hogy aztán megmártózz a kerti medencédben, és a fürdés után kényelembe helyezd magad a szuperkényelmes, elegáns kerti garnitúrádon. És még csak most kezdődik a kerti grillparti, amihez szintén mindent megtalálsz a SzerszamKell.hu oldalon vagy az érdi üzletben. Az öntözők, a locsolók, a kerti játékok, a kerti tárolók évszaka a nyár, amikor többet vagy a kertben, mint a házban.

 

Barkácsolók fellegvára

Ha szeretünk barkácsolni, alkotni, építeni, felújítani vagy akár egy teljesen újat készíteni akkor is a SzerszamKell.hu a tökéletes választás, hiszen majdnem minden olyan szerszámot, terméket megtalálsz itt, ami ehhez szükséges: akár „amatőr” akár „profi” barkácsoló is vagy. A választék tényleg hatalmas: a favésőktől kezdve a csavarhúzókon át, a menetfúrókon, menetmetszőkön keresztül egészen a gyalukig, fűrészekig barkácskésekig mindent egy helyen meg tudsz szerezni)

 

Ahol könnyű vásárolni

A SzerszamKell.hu Magyarország egyik legnagyobb online barkácsáruháza, ahol minden a kényelmünkről szól. Zavarba ejtően nagy a kínálat (jellemző, hogy benzines fűnyíróból több tízfajta van, vagy hogy kerti játékból és kerti bútorból is hatalmas a választék), miközben rengeteg kéziszerszámot és szinte minden olyan eszközt megtalálhatunk, amivel barkácsolni kell, és lehet is - ráadásul várnunk sem kell, mert vagy az érdi boltban megtaláljuk, vagy akár egyetlen nap alatt házhoz szállíttathatjuk a terméket, amire szükségünk van. 


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Virágállvány raklap deszkákból

Raklapok anyagából egyszerűen és olcsón számos bútordarab készíthető. Most egy „váltópolcos”, azaz eltolt rakodólapos virágállvány összeállításához adunk ötletet.


Akku technológia

Ez az AL-KO akkus gépcsaládok közös mottója. Legyen a kisebb méretű kertek 20 V-os, szuper könnyű gépeit tartalmazó Easy Flex, a tökéletes ár/teljesítmény mutatókkal bíró Energy Flex vagy a...