Mobilházgyár

2020-03-06 10:44:21 | Módosítva: 2020-03-06 10:53:26

A Mobil Otthon Kft. Magyarország legrégebbi mobilházakat gyártó cége. Az általuk alkalmazott, kiforrott technológiát ők hozták be 10 éve Magyarországra, melynek keretében a házak gyártócsarnokban, ellenőrzött körülmények között készülnek, és daruval, kamionnal szállíthatók a helyszínre.


A gördülékeny megoldás

A mobilház a 21. század modern otthona, mely gyorsan telepíthető, és kialakításának, jó szigetelésének, fűtésének köszönhetően egész évben használható, ötvözve ezzel a könnyűszerkezetes házak és hagyományos kertes házak előnyeit. Egy ilyen mobilház teljes értékű otthonnak felel meg… ellentétben más mobilházakkal.

A gyártástechnológia biztosítja az időtálló kialakítást, környezetbarát és energiatakarékos anyagok használatát, melyeknek köszönhetően a megrendelő hosszú éveken keresztül élvezheti otthonát. A mobilotthonok alvázszerkezetén helyezkednek el a közművek gépészeti gyorscsatlakozók, így csak telekre és arra bevezetett közművekre van szükség a telepítéshez. Ha ezek megvannak, a megrendelést követően, akár pár hét múlva beköltözhető a mobilotthon.

A megrendelő már a gyártás közben megtekintheti leendő otthonát, ilyenkor mód van az átalakításra is, mivel vizuálisan jobban be tudja járni a teret, mint a papírra vetett változaton. Sok elkészült otthon, meglévő tervek ötletadóként szolgálnak csupán, hiszen az egyéni elképzelések szerint a mobilház szinte korlátlanul alakítható. A standard alaprajokhoz sem kell ragaszkodni; teljesen egyénileg alakítható az alaprajz, a homlokzati megjelenés (nemesvakolat, lambéria, lécváz és ezek ötvözete) és a belső elrendezés; megválasztható a nyílászárók, villanykapcsolók helye, a szobák mérete, burkolata stb.Bekerülési költsége függ a műszaki tartalomtól és külső megjelenéstől. Fenntartásuk is kedvező: energiatakarékos fűtési rendszerük, alacsony rezsiköltségük miatt így akár nyaralónak, üzlethelyiségnek, akár állandó otthonunkként is bátran választhatjuk.

Ha pedig bővítésen, vagy költözésen gondolkodunk, az sem probléma, hiszen az általuk kifejlesztett technológiának köszönhetően ezek a mobilházak könnyedén bővíthetők, és a könnyű szerkezetnek hála pillanatok alatt költöztethetők is; más hagyományos építkezéssel szemben évekkel később is – állagmegóvás mellett – új helyszínre telepíthetőek.

A Mobil Otthon Kft. mobilházai a nyílászárók, a szigetelés és a belmagasság tekintetében megfelelnek az építési engedély követelményeinek. Költséghatékonyságuk és rugalmasságuk abból adódik, hogy töredék idő alatt készülnek el egy helyszíni építkezéshez képest.

MOBIL OTTHON Kft.
www.mobilhazgyar.hu
www.mobilotthon.hu
E-mail: ertekesites@mobilhazgyar.hu
Telefon: +36-20-569-0516


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Aljzatkiegyenlítésre van szükség?

A kiegyenlítő anyagok a sima és burkolásra alkalmas felületek készítéséhez, a padlóburkolatok fektetése előtt az egyenetlenségek kiegyenlítéséhez alkalmazhatók.


Lusták kertje

Nevezhetnénk a lusták kertjének is azt a kertészeti módszert, amellyel Ruth Stout világhírre tett szert. Járva az erdőt, mezőt (és összehasonlítva kertjével) belegondolt, hogy ott nem metsz...