A Helios szellőztetői csak Önre hallgatnak

2020-03-11 09:20:09 | Módosítva: 2020-03-11 09:31:13

A Helios jelen generációs KWL hővisszanyerős szellőztető készülékei már a megjelenésükkor igen fejlett vezérléssel rendelkeztek. A beépített webszerveres technológiát takaró easyControls, a lakásszellőztető KWL készülékeknél bármely böngészőt futtatni képes eszközről – alkalmazás, program telepítése nélkül – elérhetővé tette a könnyű és intuitív kezelést.


A mobiltelefonok után a lakásokban is egyre elterjedtebb kényelmi eszköz a beszédfelismerő digitális asszisztens. A Helios KWL easyContols gépeihez elérhetővé vált az összekötő láncszem, ún. „skill”, ami lehetővé teszi, hogy az egyik legelterjedtebb ilyen asszisztens, az Amazon Alexa® eszközeivel, vagy a mobiltelefonos alkalmazásával a szellőztető gép értse az Ön beszéddel kiadott kérdéseit, utasításait. A KWL szellőztető készülék összes alapvető funkcióját lehet beszéddel kezelni, illetve olyan kérdésekre is kapunk választ, amelyből megtudhatjuk a készülék aktuális üzemmódját, és működési paramétereit.

Az innovatív easyControls egyik óriási előnye, hogy az új képességeket nem csak a legújabb gépek, hanem az eddigi összes KWL készülék tudja, legyen az épp most gyártott, vagy akár már több éve üzemelő régebbi egység. Az összeköttetés a Helios mindenki számára elérhető easyControls portálján keresztül történik, ahol be tudjuk regisztrálni a KWL gépünket, természetesen egy Amazonos fiókra is szükség van, ami az Alexa használatához kell. Az otthon komfortjához tágabb szemléletben az is hozzá tartozik, hogy a fizikailag komfortot biztosító berendezéseket mennyire könnyen és kényelmesen tudjuk használni. Az ember elsődleges kommunikációja a beszéd jelenti a legtermészetesebb megoldást, így a beszédfelismerő asszisztenssel kiegészítve a Helios easyControls gépei nyújtják a legmagasabb komfortszintet a lakásszellőztető berendezések között.


Kovács István, műszaki vezető, okleveles gépészmérnök

www.helios.hu

Telefon: (+36-1) 425-3288
Kamleithner Budapest Kft.
A Helios ventilátorok magyarországi vezérképviselete


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Beszéljen a kényelemért

Már az összes Ariston fűtőberendezését könnyen kezelheti hangvezérléssel, és teljes mértékben integrálhatja az Apple és az Amazon Smart Home rendszereibe. Az optimális kényelem soha nem volt még...


A lélegző otthonokért

A napjainkban épült házakban, lakásokban, irodákban, már elengedhetetlen a szellőztetőrendszer. Nem a falazat hőszigetelése miatt van erre szükség, hanem a jól záródó nyílászároknak...