A Helios szellőztetői csak Önre hallgatnak

2020-03-11 09:20:09 | Módosítva: 2020-03-11 09:31:13

A Helios jelen generációs KWL hővisszanyerős szellőztető készülékei már a megjelenésükkor igen fejlett vezérléssel rendelkeztek. A beépített webszerveres technológiát takaró easyControls, a lakásszellőztető KWL készülékeknél bármely böngészőt futtatni képes eszközről – alkalmazás, program telepítése nélkül – elérhetővé tette a könnyű és intuitív kezelést.


A mobiltelefonok után a lakásokban is egyre elterjedtebb kényelmi eszköz a beszédfelismerő digitális asszisztens. A Helios KWL easyContols gépeihez elérhetővé vált az összekötő láncszem, ún. „skill”, ami lehetővé teszi, hogy az egyik legelterjedtebb ilyen asszisztens, az Amazon Alexa® eszközeivel, vagy a mobiltelefonos alkalmazásával a szellőztető gép értse az Ön beszéddel kiadott kérdéseit, utasításait. A KWL szellőztető készülék összes alapvető funkcióját lehet beszéddel kezelni, illetve olyan kérdésekre is kapunk választ, amelyből megtudhatjuk a készülék aktuális üzemmódját, és működési paramétereit.

Az innovatív easyControls egyik óriási előnye, hogy az új képességeket nem csak a legújabb gépek, hanem az eddigi összes KWL készülék tudja, legyen az épp most gyártott, vagy akár már több éve üzemelő régebbi egység. Az összeköttetés a Helios mindenki számára elérhető easyControls portálján keresztül történik, ahol be tudjuk regisztrálni a KWL gépünket, természetesen egy Amazonos fiókra is szükség van, ami az Alexa használatához kell. Az otthon komfortjához tágabb szemléletben az is hozzá tartozik, hogy a fizikailag komfortot biztosító berendezéseket mennyire könnyen és kényelmesen tudjuk használni. Az ember elsődleges kommunikációja a beszéd jelenti a legtermészetesebb megoldást, így a beszédfelismerő asszisztenssel kiegészítve a Helios easyControls gépei nyújtják a legmagasabb komfortszintet a lakásszellőztető berendezések között.


Kovács István, műszaki vezető, okleveles gépészmérnök

www.helios.hu

Telefon: (+36-1) 425-3288
Kamleithner Budapest Kft.
A Helios ventilátorok magyarországi vezérképviselete


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Beszéljen a kényelemért

Már az összes Ariston fűtőberendezését könnyen kezelheti hangvezérléssel, és teljes mértékben integrálhatja az Apple és az Amazon Smart Home rendszereibe. Az optimális kényelem soha nem volt még...


Hővisszanyerős szellőztetők

Eddig csak abban bíztunk, hogy egy későbbi rendeletmódosítással nevesítésre kerülnek a hővisszanyerős szellőztető berendezések, de most hivatalos állásfoglalásban nyilatkoztak részünkre,...