Költözzön ki a szabadba

RYOBI 18 V-os ONE+ termékcsalád

2020-03-17 15:59:25 | Módosítva: 2020-03-17 16:13:18

Nincs jobb annál, mint nagyokat lélegezni a friss levegőn, és gyönyörködni a természetben. Mindannyian ismerjük azt a jóleső érzést, amikor sikerül felállítanunk a sátrunkat, vagy sikerül tüzet raknunk, vagy esetleg halat fogni vacsorára a kempingezés ideje alatt.


A ONE+ a szabadban termékcsalád, olyan gondosan összeválogatott gépekből áll, hogy azokkal akár egy kalandos időtöltés a szabadban is kényelmessé, gondtalanná válik. Ezek a gépek egyszerűek és hatékonyak, megkönnyítik a szabadban töltött időt. A ONE+ vezeték nélküli rendszer egyszerűen használható, egy akkumulátor illeszkedik minden eszközhöz. A RYOBI® azt szeretné, hogy a szabadban töltött idejét egy olyan vezeték nélküli termékcsaláddal élvezhesse, amit kempingezéshez, grillezéshez, strandoláshoz terveztek. Fújja fel matracait a 3 az 1-ben pumpával, töltse fel telefonját az USB-töltővel, hallgassa kedvenc zenéit a rádión, világítson a sötétben valamelyik lámpával, strandlabdáit pedig felfújhatja a nagy teljesítményű pumpával. Mivel ezek is a ONE+™ rendszer több mint 100 háztartási és kerti kéziszerszámai közé tartoznak, bármely 18 V-os Ryobi® akkumulátorról működtethetők.


A ONE+™ rendszer lehetővé teszi felhasználói számára, hogy további töltők és akkumulátorok vásárlása nélkül állíthassanak össze egy szerszámkészletet. A Ryobi® folyamatosan növeli a ONE+™ kínálatát, olyan innovatív eszközökkel egészítve azt ki, melyekkel még egyszerűbb a barkácsolás. Ezért állhat a ONE+™ világszerte a barkácspiac akkumulátoros rendszereinek vezető helyén.

hu.ryobitools.eu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Hibrid fűrészgépek

A piaci tendenciák egyértelműen az akkumulátoros gépek térhódítását mutatják a szerszámiparban, de kétség kívüli tény, hogy a hálózati társaikat nem minden esetben tudják pótolni. A nagy...


Nyári szünet és a biztonság

A nyári hónapokban, a tanítási szünet időszakában jelentősen megnövekszik a gyermekek veszélyeztetettsége, és ez egyaránt igaz a közlekedési, az otthoni, ésaz egyéb balesetekre. A tanítás...