Praktikus étkezőasztal

2020-03-24 16:28:21 | Módosítva: 2020-03-24 16:34:49

Amikor étkezőasztalt választunk, sok szempontot kell mérlegelnünk. Először is a rendelkezésre álló helyet, és hogy az étkezésen kívül másra is akarjuk-e használni.


Ha nincs sok helyünk a lakásban

Gondolnunk kell arra is, hogy sokfunkciós lesz az asztal. Ekkor érdemes, a kis hely ellenére két asztalban gondolkodni, mert amikor pl. a varrógépet, használjuk az étkezőasztalon, vagy a munkánkat végezzük otthon, ennünk akkor is kell. Ilyenkor jön jól, ha akármilyen kicsi is, de rendelkezésünkre áll egy másik asztalka is, egy gyors reggeli vagy vacsora elfogyasztásához anélkül, hogy a nagyasztalról mindent el kellene pakolnunk.

Praktikusak a részben összecsukható asztalok, melyeknek a váza fiókos, mert ott elférnek az evőeszközök, szalvéták vagy bármilyen egyéb apróság. Gondoljunk arra is, hogy ne csak a kinyitható asztallapnak legyen majd hely, a székekről és a kényelmes használatról se feledkezzünk meg. Amikor az ilyen asztalok össze vannak csukva, igen kicsi helyet foglalnak, 2 székkel is jól mutatnak. A többi szék lehet akár összecsukható is, és olyan asztalváz is van, melyben elrejthetők az összecsukott székek.
További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Íróasztal megoldások

Otthonunkban általában szükség van egy olyan helyre, ahol az éppenszükséges otthoni „adminisztrációt”, vagy az esetleg hazavitt munkákat el lehet végezni. Hogy hol lehet egy írásra alkalmas...


Home office DIY

Nem egyszerű egyik napról a másikra átalakítani otthonunkat univerzális élettérré, ahol a felnőttek dolgozni is tudnak, a gyerekek pedig tanulni is. Igaz, elsősorban az irodai munkákat tudjuk...