A járvány tréfás oldala

2020-05-12 10:57:08 | Módosítva: 2020-06-17 11:30:36

A járvánnyal egyáltalán nem lehet viccelni, szó szerint halál komolyan kell venni. Ennek ellenére sokan azzal próbálják oldani a feszültséget, ijedséget, hogy a maszkjukat változtatják tréfásra. Számos maszkgyártó azonnal meglátta e törekvésben az üzletet, és a hordozó anyagra nyomott karikatúraszerű mintával kínálja az egyszerű textilmaszkokat. Ez azért is sem volt nehéz, mivel különféle maszkabálok és társas összejövetelekhez már előzőleg is változatos kivitelű tréfás maszkok alkották a kínálatukat. 


Nálunk ez másként alakult, mi örültünk, ha sikerült ilyen védőeszközt beszereznünk, vagy házilag elkészíteni. Ezért nem viselnek még a fiatalok sem ilyen vicces maszkokat. Ám, ha a járvány még hosszabb ideig tart, biztosak lehetünk abban, hogy nálunk is egyre több ilyen átformázott maszkos fiatalt láthatunk majd az utcákon. Ehhez nem is kell más, mint néhány színes akril filc iron, amivel a sima textil maszkokat tréfás vonásokkal lehet felruházni. Ez nem befolyásolja a fertőtleníthetőségüket, és talán mosolyt csalhat embertársaink arcára ebben a bizonytalan időszakban. 


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Levegőminőség és kerékpározás

Korunkban nem létezik olyan városi közlekedési forma, amely valami módon ne lenne közvetlenül vagy közvetetten káros hatással egészségi állapotunkra. Ha mindennapi közlekedésünkhöz a kétkerekűt...


Falfesték koronavírus ellen

Egy hazánkban is aktív német cég elsőként kínál olyan környezetbarát falfestéket, amely bizonyítottan ellenálló a koronavírussal szemben, és ezzel szinte teljesen kizárja a falfelület érintéséből...