Elektromos tricikli

2020-06-08 08:32:38 | Módosítva: 2020-06-08 08:32:38

A Wello a januári CES-en mutatta be ezt a különös koncepciót, ami leginkább egy elektromos riksához hasonlít. A reunioni startup kifejezetten városi közlekedésre, rövidebb távok megtételére fejlesztette ki a triciklit, amely hajtható lábbal és elektromos motorral is – utóbbit hálózatról vagy a járművön elhelyezett napelemekről is tölthetjük.


Wello

A Wello szerint ez a konstrukció mindenben megfelel a modern kor kihívásainak, hiszen nem csak környezetkímélő, de egyesíti egy autó kényelmét a modern városi közlekedés kihívásaival. A tricikli egy feltöltéssel száz kilométert tud megtenni, a végsebessége 40 km/h, és két felnőtt vagy egy felnőtt és két gyerek fér el benne. A járgány mindössze 82 centiméter széles, így elméletben bicikliúton is közlekedhetünk vele, és a parkolással is jóval könnyebb dolgunk lesz.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Vízszigetelés a pincében

Egy pince nedvesedésének sok oka lehet, a hiba legtöbbször az építéskor történt hiányosságokra vezethető vissza. A jelenség észlelése azonban nagyon is egyértelmű: penészesedő, elszíneződő falak,...


A járvány tréfás oldala

A járvánnyal egyáltalán nem lehet viccelni, szó szerint halál komolyan kell venni. Ennek ellenére sokan azzal próbálják oldani a feszültséget, ijedséget, hogy a maszkjukat változtatják tréfásra....