Egyetlen akkumulátor, ami rendet tesz

2020-06-12 10:42:13 | Módosítva: 2020-06-12 11:11:20

Képzelj magad elé egy tipikus műhelyt, képzeld el, ahogy keresed azt az elektromos szerszámot, amire éppen szükséged van, hogy aztán ideges legyél, mert nincs bedugva, vagy éppen lemerült az akkumulátora. Esetleg egész egyszerűen nincs meg az akksija. Van megoldás. Egyetlen akkumulátor, ami rendet tesz a káoszban.


Jó lenne, ha készülne egy olyan felmérés, hogy valaki - aki szeret barkácsolni - megközelítőleg mennyi időt tölt el azzal, hogy a különböző szerszámokhoz keresi a hozzá tartozó akkumulátort – gondolkodik el Nagy Gábor a szerszámKell ügyvezetője. De szerencsére még nem készült. Azért szerencsére – folytatja - mert döbbenetes lenne ezzel szembesülni. És lehet, hogy mindenki azonnal Einhell Power X-change rendszerre szeretne átállni.


Az Einhell Power X-change rendszer egyszerű: minden géphez azonos akkumulátor való, így nem kell állandóan keresni, nem kell azzal szembesülni, hogy bár a szúrófűrész akksija éppen fel van töltve, de a csavarozó kellett volna. Viszont az megint le van merülve, és fogalmunk nincs, éppen hol a töltő, amivel életet lehet lehelni az akksiba.

És ez egyébként már egy fokkal jobb annál, ami eddig történt – folytatja Gábor –, mert legalább nem konnektorokba dugott, össze-vissza gabalyodott különböző zsinórokon, életveszélyesen lógó, a falból félig kitépett dugaljakba kell valahogy beledugnunk az épp használt elektromos gépünk zsinórját. Ezekből a helyzetekből egyébként sajnos rengeteg baleset történt. Ahogy abból is, amikor ezeket a szanaszét - de bedugva - hagyott gépeket a gyerek, vagy egy nem hozzáértő elindította.

Az Einhell Power X-change rendszerrel már nincs ilyen gond: egy akkumulátorral lehet több gépet üzemeltetni, ami egyrészt egyenes út a gyorsabb, káosz nélküli munkához, másrészt jelentősen csökkenti a stresszt és a baleseteket.

 

Csak előnye van

Senkit nem akarunk rábeszélni, de ha belegondolunk, akkor csak előnye van az Einhell Power X-change-nek. Előny, hogy egyszer kell megvenned az akksit (és sok gépedbe jó lesz), előny, hogy ez a típusú akkumulátor nem merül le gyorsan (a hagyományos akksiknál háromszor hosszabb az üzemideje), ahogy az is, hogy elfelejtheted a kábeleket.


Az egész egyszerű – mondja Gábor –, hiszen semmi másra nincs szükség, mint a gépekre, egyetlen egy darab, hosszú élettartamú akksira, és a töltőre. Olyan szabadság, és egyszerűség ez, mintha holnaptól egyetlen univerzális töltővel tudnád feltölteni a családban az összes telefont, laptopot, háztartási eszközt, tabletet, távirányítót. Sokkal könnyebb lenne, nem igaz? Ha szeretnél kényelmesebben dolgozni, ha rendet akarsz tenni a káoszban, akkor lehet, hogy az Einhell Power X-change pont neked való.

Kattints, és ismerd meg az Einhell Power X-change rendszert


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Akkutöltés tíz perc alatt

Tíz perc alatt feltölthető lítiumion-akkumulátort fejlesztettek ki elektromos gépkocsik számára a Pennsylvaniai Állami Egyetem kutatói. Az új akkumulátor típussal a gépkocsi 400 km megtételére...


Power X Change: tovább bővült az Einhell „Mester akku” koncepciója

Az Einhell „Mester akku” koncepciójáról több mint egy évvel ezelőtt már írtunk. Akkor 7 az 1-ben volt a jelszó, vagyis hét különböző szerszámgépet, illetve kerti gépet lehetett egy...