EGO Power+: az erő, amiben megbízhat

2020-07-24 08:23:15 | Módosítva: 2020-07-24 08:41:12

Az EGO Power+ akkumulátoros termékek 2020 tavasza óta érhetők el Magyarországon. A számtalan szabadalmaztatott technológiai újdonságot felvonultató termékcsalád tökéletes megoldást nyújt a kertészek, kertápolók, hobbikert tulajdonosok számára. Az akkumulátoros technológia folyamatos fejlődése nyomán egyre több termék jelenik meg a hazai és nemzetközi piacon. Akkor miért éppen az EGO Power+?


A titok az akkumulátorban rejlik…

A szabadalmaztatott Lithium-ionos, íves kialakítású, 56 V-os akkumulátor a maga nemében egyedülálló a kertigépek piacán. A piac legnagyszerűbb megoldása – optimális erő és teljesítmény. Az 56 V-os lítium akkumulátor egy mérnöki csoda, amely minden szinten – mechanikai, kémiai és elektronikus – felülmúlja versenytársait. 25 éves tapasztalat van a háta mögött az akkumulátor technológiában, és az alkatrészek nagy része saját gyártású.

A benzin ereje – benzin nélkül

Piacvezető 56 V-os íves Lithium akkumulátorral hajtott EGO Power+ rendszer elemei biztosítják a benzines gépek erejét a benzin árnyoldalai nélkül. Egyszerűbbek, tisztábbak, csendesebbek és kényelmesebb a használatuk. A lenyűgöző üzemidő és a gyors feltöltés tökéletes kényelmet és használhatóságot nyújt. Az alacsonyabb működési és karbantartási költség jó ok, hogy EGO-ra váltson és hosszú távon spóroljon. Plusz a zéró károsanyag-kibocsátás miatt Ön is tehet valamit környezete megóvásáért.


A kertápolás legrugalmasabb módja

Minden EGO 56 V-os akkumulátor illik az EGO Power+ termékekbe. Csak helyezze fel az akkumulátort és már kezdheti is a munkát. Az akkumulátorok kialakítása során szem előtt tartották, hogy Ön a legtovább dolgozhasson egyenletes teljesítmény mellett. Az akkumulátorcellák íves alakban való elhelyezésével elérték, hogy a hűtés hatékonyabb legyen, mint a tömbökben elhelyezett cellák esetén; és ha ez nem lenne elég, egy kémiai folyamat segítségével az egyes cellák hűtését is biztosították. A teljesítmény szabályozásával elérték, hogy termékek használati ideje minimum 10%-kal kedvezőbb lehessen, mint szabályozás nélkül. Nem fullad le és nem melegszik túl akkor sem, ha erősebb igénybevételnek teszi ki a gépet. Az egyszerű és kevés helyet foglaló tárolás csak újabb előny az EGO Power+ gépek használata mellett.


A piacon egyedülálló módon akár 5 év garanciát, és 30 napos visszavásárlási lehetőséget kap e termékekre.

Részletes információkat a honlapon talál: https://egopowerplus.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Sokoldalú kerti gépek

Mint ahogy a nagyüzemi mezőgazdasági és kertészeti gépek esetén, kicsiben is érdemes követni azt a példát, hogy egy erőgéphez, több munkagépet szerzünk be. Így az alapgépet, a motort tartalmazó...


Gépek a tavaszi kertben

A tavaszi kerti munkákat általában örömmel végzik a kerttulajdonosok. A téli bezártság után jól esik élvezni az erősödő meleget, és persze a kertben is halmozódnak a tennivalók. A munkához pedig...