VALENA Life/Allure Netatmo

2020-08-09 21:15:38 | Módosítva: 2020-08-09 21:16:59

Fedezze fel a Legrand és a Netatmo által közösen kifejlesztett intelligens kapcsolókat, redőnyvezérlőket és csatlakozó aljzatokat, melyeket okostelefonjáról is vezérelhet.

A Valena Life/Allure Netatmo rendszerrel egyszerűen érintse meg az alkalmazásban vagy a főkapcsolón a konfigurálható szcenáriók egyikét, és vezérelje egyidejűleg a termékcsaládba tartozó összes intelligens eszközt. A rendszer lehúzza a redőnyöket, kikapcsolja a csatlakozó aljzatokat és lámpákat, mindezeket egy utasítás segítségével.

A rendszer kompatibilis a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel. Az egyszerű hangutasítások révén be- és kikapcsolhatja a lámpákat, vezérelheti okos eszközeit anélkül, hogy okostelefonját feloldaná.


A rendszer telepítési folyamata a kezdő csomag (elengedhetetlen a rendszer kiépítéséhez) beépítésével kezdődik. Programozásukhoz nincs szükség részletes háttértudásra, a beszerelt intelligens termékek bekapcsoláskor – a központi főkapcsoló egyetlen gombnyomása után – automatikusan megtalálják egymást. A vezetékes és vezeték nélküli eszközök párosítása szintén felhasználóbarát módszerrel, egyszerűen egymáshoz kopogtatással megoldható.

Az intelligens csatlakozó aljzatoknak és a „Home + Control” applikációnak köszönhetően figyelemmel kísérheti a valós idejű és összesített fogyasztást. Ellenőrizheti a vezérlési pontok aktuális állapotát, ütemezéseket is létrehozhat, így automatizálhatja otthonában intelligens eszközeit.További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

VI-KO kapcsolók

Az 1966-ban alakult törökországi Vi-Ko anyacég - ami ma már 50 országba exportál Hollandiától Közép-Afrikán keresztül Mongóliáig, és Törökországban a vállalat piaci részesedése több mint 50%-os -...


Fókuszban „A jövő otthona”

A CONSTRUMA csokor pavilonjai ismét teltházasak lesznek; ez jó hír az építkezőknek, felújítást, lakás átalakítást tervezőknek, hiszen látogatóként igen széles kínálattal, számos újdonsággal...