3 eszköz, ami minden barkácsolót profivá tesz

2020-09-16 18:07:53 | Módosítva: 2020-09-16 18:13:56

Legyen szó egy kovácsoltvas kerti asztal felújításáról, a gyerekek homokozójának elkészítéséről, vagy egy egyedi könyvespolc megalkotásáról, van három olyan eszköz, ami garantáltan minden amatőr barkácsolóból profit varázsol.

A tökéletes és pontos vágáshoz


A profi famunka kulcsa a gondos tervezésben és a pontos vágásokban rejlik. Ez utóbbit segíti elő a STIHL MSA 120 C-B akkumulátoros fűrésze, amely kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően egyszerűvé teszi a ház körüli munkát. A szép vágási felületet és a megfelelő vágásteljesítményt 1/4” PM3 fűrészlánca szavatolja, a biztonságos munkáért pedig Quick Stop Super láncfék felel. Ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyen irányítható, így legyen szó deszka, léc vagy farönk darabolásáról, a végeredmény minden várakozást felülmúl majd.

További előnye, hogy használata közben nincs szükség hallásvédő viselésére sem, rendkívül halk működése pedig azt is lehetővé teszi, hogy akár vasárnap délben álljunk neki a munkának – a szomszédok észre sem fogják venni, hogy egy barkács-mestermű van születőben.

A hatékony rozsdakezeléshez


A restaurálási munka elengedhetetlen lépése a megfelelő felületkezelés, amely fémek esetében a rozsdakezelésnél kezdődik. Ehhez azonban nincs szükség csiszolókra és káros vegyszerekre akkor, ha rendelkezünk egy STIHL RE 120 magasnyomású mosóval, ami a homok apró szemcséit hívja segítségül akkor, amikor például egy antik kovácsoltvas felületet megtisztít a rozsdától.

Kialakítása teljes mértékben felhasználóbarát: a szórópisztoly könnyedén felhelyezhető és levehető, alkatrészei kiváló minőségű anyagokból készültek, így nagy terhelés esetén sem okoznak csalódást. A tisztítógép 124 bar nyomással kiemelkedik a piacon elérhető hasonló eszközök közül, acélszövettel erősített tömlője pedig a legkeményebb körülmények között is tökéletes működik.

A pormentes munkához


A tiszta munkaterület nagyban megkönnyíti a barkácsolók dolgát, ráadásul egy megfelelő porszívó üzemeltetése esetén még csiszolás közben sincs szükség maszk viselésére. A STIHL SE 62 univerzális szívófejének köszönhetően szinte minden barkácsmunka során remek hasznát vehetjük, hiszen a finom szálló por mellett például a faragás során keletkezett fa nyesedékeket is pillanatok alatt felszívja.

A száraz és nedves porszívóként egyaránt alkalmazható eszköz professzionális felhasználási körülmények között, akár ipari tevékenység esetén is megállja a helyét. A maximális hatékonyságot széleskörű fúvó funkciói és többlépcsős szűrőrendszere segíti elő.

A kreatív ötletek megvannak, már csak a profi eszközök hiányoznak? Látogasson el a STIHL szakkereskedésekbe és ismerje meg jobban az ezermesterek munkájához elengedhetetlen gépeket!


További információk: www.stihl.hu-n, barkács-tippekért pedig látogasson el a www.stihlnemzedekek.hu weboldalra!


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Tisztítás profi eszközökkel

A magasnyomású mosó kiváló választás autómosáshoz, a terasz hatékony tisztításához, de alkalmazhatunk nagyobb teljesítményű készüléket ipari felhasználásra, szennyezettebb műhelyekben vagy...


Folyékony gumi

Spray formában is kapható a PlastiDip® folyékony gumi A PlastiDip® a legtöbb ismert felületen alkalmazható, mint például a fa, szövet, kő, műanyag, üvegszál stb. A folyékony gumi olyan erősen...