Repülő biztonsági kamera

2020-10-15 15:08:22 | Módosítva: 2021-01-14 20:06:00

Ez a repülő biztonsági kamera lesz a betörők rémálma. Az Amazon tulajdonában lévő Ring biztonságtechnikai vállalat bemutatta repülő kameráját, amivel új szintre léphet a lakások megfigyelési rendszere, írja a CNN.


A Ring Always Home Cam névre hallgató drón 250 dollárba fog kerülni, viszonylag kicsi, ugyanakkor meglehetősen hangos és nagy felbontású a kamerája. A szerkezet egy előre beállított útvonalon repked majd a lakásokban, és élőben mutatja a tulajdonosok okostelefonjain, hogy mi történik otthon.

Az útvonalat a felhasználók beállíthatják majd egy applikáción keresztül. Amennyiben az eszköz mozgást érzékel az ingatlanban, akkor automatikusan felszáll, és megtekinti, mi folyik ott éppen.


Várhatóan jövőre dobják majd piacra a drónt, és csak beltéren lehet majd használni. A drón kizárólag akkor készít majd felvételeket, ha a levegőben van.

Az biztos, hogy ezzel azért zavarba lehet majd hozni a betörőket!


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

IP kamerák

Lakásunk, irodánk távfelügyelete legegyszerűbben egy hálózati kamerával valósítható meg. Az eszköz lehet vezetékes vagy vezeték nélküli, és mobiltelefonunkról is bármikor betekinthetünk a...


360 fokos VR-kamera a Google-tól

A Google VR-platformja – a Jump – már korábban is létre tudta hozni a 360 fokos képet. Ehhez a GoProval közösen kifejlesztett 16 kamerás kamerarendszer – az Odyssey - képeit használta fel, és a...