Thermotek Facade Paint homlokzatfesték

2020-11-03 10:50:54 | Módosítva: 2020-11-03 15:25:07

Hosszabbítsa meg az építkezési, felújítási szezont a PPG Trilak Kft. újonnan kifejlesztett Thermotek homlokzatfestékével! A Thermotek Facade Paint egy olyan homlokzatfesték, amely innovatív Quick Rain technológiájának köszönhetően kimagaslóan gyors esőállóságot biztosít. Ez a tulajdonsága lehetővé teszi a generálkivitelezők, építési vállalkozók és festők számára, hogy az év bármely napján magabiztosan ütemezzék kültéri projektjeiket.


Mivel a kiszámíthatatlan időjárási körülmények mind a professzionális, mind a lakossági felhasználók számára megnehezítik a homlokzati munkák megtervezését, a PPG Trilak Kft. a korábban már elérhető és népszerű Thermotek, Thermotek Dryvit és Héra homlokzati termékei mellé idén ősszel olyan új fejlesztésű terméket vezetett be, amely a felhordást követően mindössze 20 perc elteltével már esőálló. A Thermotek Facade Paint további előnye a többi homlokzatfestékhez képest, hogy már 2°C-on felhordható, és egészen 30°C-ig végezhetők vele a festési munkálatok, így a termék szinte egész évben alkalmazható. Egyedülálló tulajdonságait a hagyományos homlokzatfestékeknél gyorsabb filmképződés eredményezi, amely a Quick Rain technológiával készült kötőanyagoknak köszönhető.


A festéket a tökéletes fedés érdekében két rétegben kell felvinni a megfelelő módon előkészített és a gyártó által javasolt Héra Falfix mélyalapozó előírt hígításával lealapozott homlokzatra. Ez biztosítja, hogy a festeni kívánt felület szívóképessége egyenletes legyen, megakadályozva a foltok és fényfoltok kialakulását. A Thermotek Facade Paint akrilát diszperziós homlokzatfesték felhordása történhet ecsettel vagy homlokzati hengerrel, illetve festékszóró géppel is, amelynek segítségével nagy felületek festése is kényelmesen és gyorsan kivitelezhető.

A festék egy rétegben megközelítőleg 8 négyzetméterre elegendő literenként. A homlokzatfesték alkalmazásával egy olyan matt felületet képezhetünk, mely az időjárási körülményekkel szemben rendkívül ellenálló.


A termék elérhető, illetve rendelhető az ország legtöbb festékboltjában, ahol színkeverőgépen több száz színben színezhető is. Az aktuális trendeknek leginkább megfelelő, magas színtartóssággal és fényvédelemmel rendelkező színek kiválasztásában a kifejezetten a Thermotek, Thermotek Dryvit és Héra homlokzatfestékhez és vakolatokhoz kifejlesztett PPG Voice of Color® homlokzati színkártya nyújt segítséget. 

Jöhet az eső!


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fémkerítések festése

Bárhogyan is óvjuk a külső fémkerítéseket és korlátokat, egy idő múlva a bevonatuk mindenképpen felújításra szorul. Az időjárás szélsőséges hatásai, és az előzőleg nem kellő gondossággal felvitt...


Hűtő-fűtő festék

Különleges festéket fejlesztettek ki a Stanford Egyetem tudósai, melynek segítségével nem csak hűteni lehet az otthonokat a forró nyári napokon, de fűteni is télen. Mindez pedig csökkentheti az...