Dolgozz okosan: új szintező lézer család

2020-11-04 13:10:04 | Módosítva: 2020-11-15 16:51:44

A gyors és pontos munkavégzés nem lehetőség, hanem szükségesség. Az egyszemélyes munkavégzés lehetőségével az AEG szintező lézerekkel időt takaríthat meg lehetővé téve a gyorsabb munkát, hatékonyabb munkavégzést.

Ön nem hibázhat, mi sem tesszük!

A szintező lézereket úgy tervezték, hogy gyors, egyszerű és megbízható használatot tegyen lehetővé. Mind a háztartásokban, mind a különböző iparágakban kiválóan használhatók. A lézerek mindegyike IP54 védelemmel van ellátva ezért beltéren és kültéren egyaránt alkalmazhatók.


Zöld vagy piros? Az emberi szem sokkal érzékenyebb a zöld fényre, mint a pirosra. Ezért fejlesztettük ki az új zöld keresztvonalas szintező lézereket, kihasználva ezt az előnyt. A zöld fény négyszer jobban látható, mint a hagyományos piros lézervonalak, egy világosabb helyiségben így sokkal könnyebb munkavégzést tesz lehetővé. Az AEG zöld lézerdiódákat használ. Az AEG új családjában megtalálja mind a zöld, mind a piros fényű hagyományos lézereket is.


Nem elhanyagolható tény, hogy akár 20 m távolságra is jól alkalmazható, a lézer sugarak jól láthatók, nagyobb távolság esetén sokkal pontosabban mér, mint egy vízmérték.

Mire használjuk? A lézerek külö­nösen hasznosak vízszintes vagy függőleges szintezéshez. Használhatja akár ajtók, ablakok méréséhez,  földfelszín-méréshez. A szintező lézerek pontosabbak, mint a többi mérőeszköz. Az AEG lézerek pontossága +-0,2 és +- 0,4 mm/m közé tehető. Mindegyike elemmel működik, működési idejük akár 15 óra is lehet, függően az alkalmazástól. Az új AEG lézereket CLG330-K, CLG220-K, CLR215-B hamarosan megvásárolhatja a Bauhaus szakáruházaiban.


">CLG330-K

Az AEG új szintező lézer családra jellemző zöld fény* technológia (*csak a CLG220-B, CLG220-K, CL330-K modellek esetében). Akár négyszer jobb láthatóságot biztosít, mint a hagyományos piros lézer fény, amelyek optimális pontosságot, könnyű olvasást és az osztályában a legjobb teljesítményt nyújtják.

Az AEG bejegyzett védjegy, amelyet az AB Electrolux licence alatt használunk.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

A színek ereje

A színek nem csupán esztétikai szempontból fontosak. Képesek egy helyiség hangulatát alapvetően meghatározni, és evvel hatni az ott tartózkodók hangulatára. Tudósok szerint minden színárnyalat...


Ultrahangos és lézeres távolságmérők

Az építészek, belsőépítészek, lakberendezők számára mindennapos, már-már rutinnak számító feladat a távolság- és felületmérés, de rendszeresen találkoznak ezzel az otthonukat építő, berendező...