Dolgozz okosan: új szintező lézer család

2020-11-04 13:10:04 | Módosítva: 2020-11-15 16:51:44

A gyors és pontos munkavégzés nem lehetőség, hanem szükségesség. Az egyszemélyes munkavégzés lehetőségével az AEG szintező lézerekkel időt takaríthat meg lehetővé téve a gyorsabb munkát, hatékonyabb munkavégzést.

Ön nem hibázhat, mi sem tesszük!

A szintező lézereket úgy tervezték, hogy gyors, egyszerű és megbízható használatot tegyen lehetővé. Mind a háztartásokban, mind a különböző iparágakban kiválóan használhatók. A lézerek mindegyike IP54 védelemmel van ellátva ezért beltéren és kültéren egyaránt alkalmazhatók.


Zöld vagy piros? Az emberi szem sokkal érzékenyebb a zöld fényre, mint a pirosra. Ezért fejlesztettük ki az új zöld keresztvonalas szintező lézereket, kihasználva ezt az előnyt. A zöld fény négyszer jobban látható, mint a hagyományos piros lézervonalak, egy világosabb helyiségben így sokkal könnyebb munkavégzést tesz lehetővé. Az AEG zöld lézerdiódákat használ. Az AEG új családjában megtalálja mind a zöld, mind a piros fényű hagyományos lézereket is.


Nem elhanyagolható tény, hogy akár 20 m távolságra is jól alkalmazható, a lézer sugarak jól láthatók, nagyobb távolság esetén sokkal pontosabban mér, mint egy vízmérték.

Mire használjuk? A lézerek külö­nösen hasznosak vízszintes vagy függőleges szintezéshez. Használhatja akár ajtók, ablakok méréséhez,  földfelszín-méréshez. A szintező lézerek pontosabbak, mint a többi mérőeszköz. Az AEG lézerek pontossága +-0,2 és +- 0,4 mm/m közé tehető. Mindegyike elemmel működik, működési idejük akár 15 óra is lehet, függően az alkalmazástól. Az új AEG lézereket CLG330-K, CLG220-K, CLR215-B hamarosan megvásárolhatja a Bauhaus szakáruházaiban.


">CLG330-K

Az AEG új szintező lézer családra jellemző zöld fény* technológia (*csak a CLG220-B, CLG220-K, CL330-K modellek esetében). Akár négyszer jobb láthatóságot biztosít, mint a hagyományos piros lézer fény, amelyek optimális pontosságot, könnyű olvasást és az osztályában a legjobb teljesítményt nyújtják.

Az AEG bejegyzett védjegy, amelyet az AB Electrolux licence alatt használunk.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

15 bar-os kávéfőzők

Ha valaki szereti a jó kávét, akkor a főzők igen széles kínálatából választhatja ki az igényeinek megfelelőt. Aki viszont a presszókávét favorizálja, már csak szinte három lehetőség közül...


Szerszámos kamrák

Az ilyen melléképületeket régebben fészernek, a kisebbeket sufninak nevezték. A funkciójuk szinte változatlan, csupán a küllemük és bennük tárolt eszközök, szerszámok lettek igényesebbek. E...