Intelligens Resideo fűtésszabályozás

2020-11-09 10:16:09 | Módosítva: 2020-11-09 10:18:16

Az otthon felhasznált energia közel 80%-át a fűtés és a meleg-víz előállítására használjuk fel, így a legnagyobb megtakarítást fűtési költségei csökkentésével érheti el. Ha fontos Önnek a spórolás, de nem szeretne lemondani a kényelméről, olvasson tovább és megmutatjuk, hogyan lehet energiatakarékos és komfortos fűtése egyszerre!


Az okos lehet még előremutatóbb, a hagyományos még intelligensebb

Minden 1 °C hőmérsékletcsökkentés közel 6% energia-megtakarítást eredményez. Fűtési rendszerünknek azonban megfelelő komfortot is kell biztosítania, nem szívesen fagyoskodunk otthonunkban. Képzeljen el egy ideális állapotot: mindig jó meleg van otthon. Képzelje el, hogy ez mennyibe kerülne Önnek: jó sokba. Spórolhat azzal, ha csökkenti a fűtést, azaz alacsonyabb helyiség hőmérsékletet állít be. De ugye Ön sem szeret dideregni, amikor kibújik a jó meleg ágyból reggelente? Akkor most komfort, vagy energiatakarékosság? A Resideo segítségével lehet egyszerre mindkettő.

A leginkább energiatakarékos és komfortos megoldás, ha időprogrammal ellátott zónaszabályozást alakít ki. Ossza otthona helyiségeit külön-külön hőmérséklet zónákra, pl. nappali, hálószoba, fürdőszoba, gyerekszoba, és a család életritmusának megfelelően alakítson ki fűtési időprogramot, hogy melyik helyiségben, milyen időpontban, hány fok legyen. Cserélje hagyományos termosztátját és radiátorfejeit az evohome rendszerre, és takarítson meg energiát és pénzt!


Ha nyaralóval vagy kisebb lakással rendelkezik, tökéletes megoldás az optimális szabályozásra az egy vagy két zónát időprogrammal kezelő, vezeték nélküli Honeywell Home okostermosztát. Könnyen telepíthető, okostelefonról elérhető, és programozható. Így az energiahatékonyság mellett az Ön kényelme is megmarad.

A fűtési zónaszabályozáson túl, az extra kényelmet és a rugalmasságot a ResideoTotal Connect Comfort szolgáltatás nyújtja. A mobilalkalmazás segítségével interneten keresztül vezérelheti fűtési rendszerét, bármikor, bárhol is jár. Kiegészítő alkalmazásokkal, mint az IFTTT akár automatizálhatja is annak működését.


Ha nincs rá szüksége vagy túl bonyolultnak találja otthona fűtését egy okostelefonon keresztül vezérelni, a hagyományos, heti időprogrammal és napi több kapcsolási időponttal rendelkező szobatermosztát is nyújthat kényelmet és energia-megtakarítást a régi, a kazánt csak ki-be kapcsoló termosztáttal szemben.

A Resideo kínálatában az évtizedek alatt tökéletesre fejlesztett hagyományos szobatermosztátok is megtalálhatók. A mai kor elvárásainak megfelelő, friss, letisztult formatervvel és kezelőfelülettel rendelkező T3 szobatermosztát elődei öntanuló (arányos integráló) szabályozását viszi tovább, a hőmérsékletet nagy pontossággal tartva, működés közben az ingatlan „szokásait” megtanulva, hogy mindig pontosan a kívánt hőmérséklet legyen otthonában.


Ha többet szeretne tudni az energia-hatékony és mégis komfortos fűtés-szabályozásról, keresse fel weboldalunkat:
www.rezsifaragok.hu/em


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Beszéljen a kényelemért

Már az összes Ariston fűtőberendezését könnyen kezelheti hangvezérléssel, és teljes mértékben integrálhatja az Apple és az Amazon Smart Home rendszereibe. Az optimális kényelem soha nem volt még...


Csökkentse fűtési költségeit!

- Hangzik a jól csengő szlogen, de a kérdés az, hogy komolyan vesszük-e az ilyen címeket? Napjainkban sokan használják ezt a kifejezést termékeik reklámozásához, még azt is megmondják, hogy...