Aerauliqa hővisszanyerős rendszer a Multikomplex-től

2020-11-12 11:54:15 | Módosítva: 2020-11-17 11:11:57

A Multikomplex Budapest Kft. 1995 óta van jelen a magyar piacon légtechnikai termékekkel. Kizárólagos magyarországi forgalmazóként értékesíti több európai gyártó termékeit, többek között az olaszországi AERAULIQA SRL hazai képviseletét is ellátja, dinamikusan bővülő forgalommal több mint 5. éve. A készülékeket a cég telepíti is, illetve telepítőknek profi szaktanácsot tud adni, képzéseket tartani.

Az olasz AERAULIQA SRL vállalat a világszerte ismert ELTA cégcsoport büszke tagjai között tudhatja magát, ennek köszönhetően a világ számos területén, több mint 4 kontinensen elérhetőek termékeik.

Új és meglévő épületnél alapvető építési szempont az energiatakarékosság, az alacsony fenntarthatóság, a maximális komfort. Az egyre szigorodó előírásoknak megfelelő szigetelések, fokozott légzárású nyílászárók ezen megtakarításokat szolgálják, de komoly problémák előidézői lehetnek a nem megfelelő szellőzési megoldások alkalmazása nélkül.

A hővisszanyerős szellőztető készülékek a legenergiatakarékosabb és leghatékonyabb szellőztetési megoldást kínálják lakások és családi házak (egyes modellek az ún. nem lakossági vagy ipari környezetben is) esetén. Alkalmazásukkal állandó, magas oxigéntartamú friss levegőt, penésztől és egyéb szennyezőanyagoktól mentes környezetet lehet kialakítani, alacsonyabb fűtési (nyári időszakban hűtési) költségek mellett.

Egyhelyiséges (decentralizált) szellőztető rendszer


Ideális választás azok számára, akik energiatakarékos és rendkívül csendes szellőztetést szeretnének megvalósítani lakásuk egyes helyiségeiben (nappaliban, hálószóbában, gyermekszobában, dolgozószobában), de mindezt alacsony költségek, és komplett légtechnikai tervezés és csőrendszer telepítése nélkül kívánják megoldani. Az Aerauliqa kínálatában megtalálható egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető készülékek telepítése nem igényli speciális csőrendszer kialakítását. Telepítése egyszerű, rövid idő alatt, alacsony költségek mellett megvalósítható, ugyanakkor egy készülék csak egy helyiség szellőztetésére alkalmas. Ezt a megoldást választva több készülékre is szükség lehet egy lakáson vagy épületen belül.


Ajánlott készülék: Aerauliqa Quantum NEXT PRO

 

Központi szellőztető rendszer


Ideális választás azok számára, akik energiatakarékos és rendkívül csendes szellőztetést szeretnének megvalósítani magas energiahatékonyság és a felhasználói igényeknek megfelelő paraméterezhetőség mellett, teljesen automatizált módon a szellőztetett helyiségek páratartalmának megfelelő értéken tartásával.


Ajánlott készülék: Aerauliqa QR230E Entalpiás hőcserélővel

 

Ipari mennyezeti ventilátorok


Az Aerauliqa QHS (HVLS) magas térfogatáramú, alacsony fordulatszámú) ventilátorokat általában nagy légterű létesítményekben alkalmazzák. Télen alacsony fűtési költséget biztosítanak, míg nyáron alsó légáramlást hoznak létre, ezáltal javítják a hő- és komfortérzetet, csökkentik a hűtési költségeket. Legnagyobb forgási sebességük 140 fordulat/perc, míg a térfogatáram 138 000 m3/h felett van. Rendkívül csendes és energiatakarékos működését az ún. brushless, szénkefék nélküli motorjának, valamint a különleges lapátforma kialakításának köszönheti.


További információk:
www.aerauliqa.hu
www.ventilatorok.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Hővisszanyerős szellőztetők

Eddig csak abban bíztunk, hogy egy későbbi rendeletmódosítással nevesítésre kerülnek a hővisszanyerős szellőztető berendezések, de most hivatalos állásfoglalásban nyilatkoztak részünkre,...


Hővisszanyerő szellőztetés központi géppel

Nem csak a passzív házas építkezéseknél, hanem szinte minden új építésnél, sőt még a komolyabb felújításoknál, korszerűsítéseknél is gyakran szóba jön a hővisszanyerős szellőzőrendszer...