Mágneses oldalfalak, szigetelt üvegfalak

2020-12-16 14:04:09 | Módosítva: 2020-12-16 14:09:50

A mágnes-záras oldalfalak és szigetelt üvegfalak egy új világot jelentenek a teraszbeépítésben. Ma már érdemes a régi, ponyvás oldalzárást leváltani, mert az új rendszerekkel valóban egész évben használhatjuk teraszunkat. A Gege Hungary Kft. 1997 óta foglalkozik teraszponyva gyártással. Az évek során épített több ezer munkából komoly tapasztalatot gyűjtött, megfigyelte az ágazat fejlődését és törekszik a legjobb megoldásokkal kiszolgálni ügyfeleit.


A sokat bizonyított átlátszó ponyvás oldalfalrendszerek ideje lejárt, az elavult csévélhető rendszereket egy korszerű, praktikus és letisztult megjelenésű generáció váltotta fel. Érdemes megismerni az olaszországi beszállító, a GIBUS Click Zip oldalfal rendszerét, ami nem csak a népszerű víztiszta Crystal ponyvával vásárolható meg, de naphálóval és szúnyoghálóval is.

Plusz extrák még a választható szerkezet-színek, a távirányító, az ütközés-gátló funkcióval ellátott motor, amivel a szerkezet azonnal megáll és visszahúzódik, mihelyst akadályt észlel. Dupla sínnel akár szélfogó és árnyékoló is egyben.
Amennyiben valaki hosszú távú oldalfalzárási megoldást keres, az üveg oldalfal rendszereket ajánljuk, hiszen manapság az üvegfal és a Crystal ponyvás rendszerek már közel azonos anyagi ráfordítással elérhetőek. Az üvegfal változatos és letisztult építészeti megoldásokat kínál, miközben közelebb hozza a természet frissességét életterünkhöz.

A Gege Hungary üvegfal kínálatában számtalan kivitel megtalálható (eltolható-, lapozható-, szigetelt, korlátos-, guiotinne-), hogy a vásárlók kompromisszumok nélkül tudjanak választani. Legújabb termékük, a SlideMasterTwin sikere az alumínium profil és a biztonsági üvegpanelek profi kialakítása mellett a hőszigetelésben rejlik, amelynek köszönhetően télen is könnyedén használhatóvá válik teraszunk.

A Click Zip rendszerről és az üvegfal palettáról bővebb információ:


www.teraszok.hu

 

CLICK ZIP – Crystal ponyva

– Egységes, integrált vázszerkezet, sima felület.

– Időjárásálló, alumínium vázszerkezet (nem rozsdásodik).

A piacon a legszélbiztosabb ponyvás oldalfal megoldás (100 km/h gyártói szélteher teszttel).

– A ponyva a keskeny vezetősínekben zipzárszerűen záródik, ezáltal minden oldalról feszítést kap + erős, rejtett mágneses alsó rögzítés.

– Tokozott (védi a ponyvát az időjárástól).

– Igényes és letisztult megjelenés, 100%-ban víztiszta ponyvafelület, zavartalan panoráma.

+ EXTRÁK


Régi ponyvás oldalfalak

– 2-5 cm fülek és balesetveszélyes, kiálló csatok.

– Ponyvaanyag, amelyen az idő nyomot hagy.

– 40-60 km/h szél esetén már kialakul a vitorlahatás.

– Nem megfeszíthető a ponyva, használattal kinyúlik.

– A nehéz tárolhatóság okozta gyűrődés, opálosodás.

– Oldalsó vezetősínek és a felső takarások nagyon szélesek, esztétikailag kifogásolhatóak.
További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Nyitott garázs, kocsibeálló

A kertesház tulajdonosok gyakran nem akarnak külön garázst építeni kertjükben, de azért a nyári Naptól, a téli hótól és páralefagyástól védenék gépkocsijukat. Nekik lehet jó megoldás egy nyitott...


Teraszbeépítés ponyvával

A hűvös, nyirkos ősz hamar emlékeztet bennünket arra, hogy a nyáron olyan kedvelt teraszunkat néhány hónapig csak ritkán tudjuk majd használni. De van lehetőség arra, hogy meghosszabbítsuk az...