Otthonfelújítás a Praktikerrel

2021-02-21 18:50:34 | Módosítva: 2021-02-21 18:55:20

A Praktiker széles áruválasztékkal várja a januárban beindult Otthonfelújítási program keretében lakásukat, házukat felújító vásárlókat. A barkácsáruház-lánc a korszerűsítés, az építkezés és az otthonszépítés szinte minden munkafolyamatához kínál termékeket 20 áruházában és a webshopon.


A kormányzat által életre keltett Otthonfelújítási program többek számára biztosít lehetőséget, hogy a támogatásoknak köszönhetően hozzálássanak otthonuk teljes vagy részleges felújításához, illetve korszerűsítéséhez – a következő időszakban nekik, illetve a kivitelezőknek és szakembereknek jelent hathatós segítséget a Praktiker valamennyi áruháza, ahol minden alapanyagot és kelléket be tudnak szerezni.

Mint ismeretes, az otthonfelújítási támogatás keretében a költségek felét, legfeljebb 3 millió forintot lehet elszámolni, azonban ennél kisebb összeg is igényelhető. A támogatási összeget fele-fele arányban anyagköltségre és munkadíjra kell fordítani, de mindkét költség esetében szükségesek a számlák és banki bizonylatok másolatai.

A barkácsáruház-lánc áruházai és webshopja országszerte – a hagyományos épí­tőipari termékkategóriák mellett – valamennyi árucsoport tekintetében számos termékalternatívát biztosítanak a munkához.

A támogatási elemek kifejezetten azon termékcsoportok után lesznek visszaigényelhetőek, amelyekre a Praktiker kínálata épül, legyen szó a konyha vagy fürdőszoba felújításáról, közműbekötésről, fűtési rendszer korszerűsítéséről, illetve cseréjéről, új kazán, bojler beszerzéséről, külső-belső szigetelésről. Az áruhá­zakban szintén minden megtalálható, ha valaki galériát építene, vagy belső lépcső kialakítását, tetőcserét, tetőfelújítást tervez, illetve garázsát vagy a nyári konyhát újítaná fel.

A Praktiker kínálatában ugyanúgy hangsúlyosak a festés-mázolással és asztalos munkákkal kapcsolatos termékek is. Az Otthonfelújítási program keretében érintett és támogatott építkezések, felújítások során alkalmazott szak- és belső ipari munkálatokhoz szükséges építőanyagok mellett, ugyancsak széles körben érhetők el a szerszámok és eszközök.
A Praktiker üzleteinek polcain és a webshopban összesen mintegy 30 000-féle árucikk várja a felújításba, korszerűsítésbe vágó ingatlantulajdonosokat és épí­tőipari szakembereket, akik– többek között – az építkezés, a padló- és falburkolás, az épületgépészet kellékeit, zsákos árukat, festékeket, ragasztókat, faárut vagy a tetőfedéshez, vízszigeteléshez szükséges termékeket keresik.


Vágjon bele az Otthonfelújítási programba, építve a Praktiker kínálatára, ahol minden eszközt és alapanyagot megtalál!

www.praktiker.huTovábbi érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Okos megoldások a VELUX segítségével

Egy ideje már lakásfelújításon gondolkodik, de nem tudja, hogyan vágjon bele? Hozza ki alegtöbbet otthonából. Közeledik a tavasz, márpedig házunk külső-belső átalakításához rendszerint...


Leválás a távfűtésről

Létezik egy parlament által elfogadott törvény, ami szerint ha egy lakóközösség 80%-a úgy dönt, hogy leválik a távfűtésről és önálló fűtési rendszert alakít ki, akkor ezt megteheti. Ez a törvény...