Otthonfelújítás a Praktikerrel

2021-02-21 18:50:34 | Módosítva: 2021-02-21 18:55:20

A Praktiker széles áruválasztékkal várja a januárban beindult Otthonfelújítási program keretében lakásukat, házukat felújító vásárlókat. A barkácsáruház-lánc a korszerűsítés, az építkezés és az otthonszépítés szinte minden munkafolyamatához kínál termékeket 20 áruházában és a webshopon.


A kormányzat által életre keltett Otthonfelújítási program többek számára biztosít lehetőséget, hogy a támogatásoknak köszönhetően hozzálássanak otthonuk teljes vagy részleges felújításához, illetve korszerűsítéséhez – a következő időszakban nekik, illetve a kivitelezőknek és szakembereknek jelent hathatós segítséget a Praktiker valamennyi áruháza, ahol minden alapanyagot és kelléket be tudnak szerezni.

Mint ismeretes, az otthonfelújítási támogatás keretében a költségek felét, legfeljebb 3 millió forintot lehet elszámolni, azonban ennél kisebb összeg is igényelhető. A támogatási összeget fele-fele arányban anyagköltségre és munkadíjra kell fordítani, de mindkét költség esetében szükségesek a számlák és banki bizonylatok másolatai.

A barkácsáruház-lánc áruházai és webshopja országszerte – a hagyományos épí­tőipari termékkategóriák mellett – valamennyi árucsoport tekintetében számos termékalternatívát biztosítanak a munkához.

A támogatási elemek kifejezetten azon termékcsoportok után lesznek visszaigényelhetőek, amelyekre a Praktiker kínálata épül, legyen szó a konyha vagy fürdőszoba felújításáról, közműbekötésről, fűtési rendszer korszerűsítéséről, illetve cseréjéről, új kazán, bojler beszerzéséről, külső-belső szigetelésről. Az áruhá­zakban szintén minden megtalálható, ha valaki galériát építene, vagy belső lépcső kialakítását, tetőcserét, tetőfelújítást tervez, illetve garázsát vagy a nyári konyhát újítaná fel.

A Praktiker kínálatában ugyanúgy hangsúlyosak a festés-mázolással és asztalos munkákkal kapcsolatos termékek is. Az Otthonfelújítási program keretében érintett és támogatott építkezések, felújítások során alkalmazott szak- és belső ipari munkálatokhoz szükséges építőanyagok mellett, ugyancsak széles körben érhetők el a szerszámok és eszközök.
A Praktiker üzleteinek polcain és a webshopban összesen mintegy 30 000-féle árucikk várja a felújításba, korszerűsítésbe vágó ingatlantulajdonosokat és épí­tőipari szakembereket, akik– többek között – az építkezés, a padló- és falburkolás, az épületgépészet kellékeit, zsákos árukat, festékeket, ragasztókat, faárut vagy a tetőfedéshez, vízszigeteléshez szükséges termékeket keresik.


Vágjon bele az Otthonfelújítási programba, építve a Praktiker kínálatára, ahol minden eszközt és alapanyagot megtalál!

www.praktiker.huTovábbi érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Építkezzünk tudatosan

Az emberekben ősidők óta él avágy, hogy saját házat, otthont teremtsenek, mégis sokan nehezen szánják el magukat, hiszen rengeteg kérdés merülhet fel bennük egy építkezéssel kapcsolatban: mihez,...


Korszerűsítés a megtakarításért

Gazdaságosabb és korszerűbb fűtéshez egy ötlet sokszor értékesebb, mint egy új rendszer. Képzelje el, egy nap arra megy haza, hogy nem jó a fűtés valamiért, vagy kap egy borsos gázszámlát. Rémálmai...