Hyundai mint barkácsgép

2021-03-03 17:01:35 | Módosítva: 2021-03-12 09:27:19

A lakásfelújítási láz minket is elkapott, de nem szerettünk volna beleugrani drága szerszámok és gépek vásárlásába, hiszen a házi-büdzsé véges, és rengeteg feladatot meg tudunk oldani a barkácskategóriás gépekkel is, valamint az asszony is örül, hogyha a dekorációra több marad.

Mindenképpen szükségünk volt egy fúró­kalapácsra, nemcsak a fúrások, de falvésés miatt is – lehetőleg akkumulátoros kivitelben a nagyobb mozgásszabadság miatt. Sok keresgélés után végül egy kedves barátom ajánlotta a Hyundai akkus gépek közül a HYD-3207-21Li fúrókalapácsot, melyet 2 db 21 voltos 4 Ah-ás Li-Ion akkumulátorral lehet vásárolni. Hopp, ez kell nekem: két akksi, szénkefementes motor, remek teljesítmény, pénztárcabarát ár! Kíváncsivá tett a dolog, hiszen itthon kevésbé ismert a márka ezen oldala, így elmentem a Hyundai Power Products csepeli mintaboltjába, hogy többet megtudjak erről a típusról, és a többi gépről.


Legyen szó hobbi, otthoni vagy akár profi munkáról, a Hyundai barkácsgépei egyre népszerűbbé váltak a piacon az elmúlt években – derült ki, amikor az egyik segítőkész eladót kérdeztem. A termékek egyre bővülő palettájában bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb, jó minőségű gépeket.

Azt is elárulta, hogy a tavalyi év eladásai alapján a márka a 3. helyen végzett a hazai barkácsgép piacon a GFK felmérése alapján. Ez köszönhető annak is, hogy egyre több helyen elérhetőek a termékek. Több nagy multinacionális cég mellett, akik országszerte értékesítik a gépeket, egyre több a fővárosi és vidéki viszonteladó is. Emellett a Hyundai saját www.barkacsgep.com webshopjában könnyedén vásárolhatunk vagy részletesen tájékozódhatunk az aktuális kínálatról, a folyamatosan megújuló akciókról.
A cégnek mindig is fontos volt az, hogy bárki könnyedén tudja használni a termékeiket. A Hyundai barkácsgépek lefedik szinte a teljes palettát, így a fa- és fémipari gépek mellett a kertigépek, áramfejlesztők, kompresszorok is megtalálhatóak a kínálatban. A kizárólag akkumulátorral működő termékek is, melyek egyre keresettebbek, hiszen megkönnyítik a munkát, ráadásul a gyorstöltőnek és a fejlődő lítium-ionos akku-technológiának köszönhetően akár egy óra alatt 100%-os töltöttséget érhetünk el bizonyos típusok esetén.

Mint megtudtam, a kedvező ár-érték aránynak köszönhetően egyre népszerűbbek a Hyundai gépek a profik és az építési vállalkozók körében is, hiszen sokszor egy-egy munkánál ezek is ellátják ugyanazt a feladatot, mint a három-négyszer annyiba kerülő márkás profi gépek. A garanciális idő lejártával az esetlegesen felmerülő szerviz- és alkatrészköltségek sem terhelik meg a vállalkozás pénztárcáját.

Az eddigi tapasztalatok alapján jó döntést hoztam, és a családi dekorációra is maradt elég keret.


www.barkacsgep.com

1211 Budapest, Déli-bekötő út 10/C.
Telefon: +36-20-222-7981


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fifikás szakik: Magyar kurázsi?

Az állami támogatás miatt megélénkült a lakásfelújítási kedv, ami problémákat is okozhat: egyre nehezebb szakembert találni, és a megjelenő „próbálkozók” közül nem biztos, hogy mindenki...


Jelentős hitel lakásfelújításra

Uniós forrásból 115 milliárd forint kamatmentes hitelt biztosít az MFB magánszemélyeknek, társasházaknak és lakásszövetkezeteknek. Több tízezer lakás vagy lakóház újulhat meg az...